Модуль «Склад»: що нового і корисного зʼявилось для користувачів?

29.11.2023
525

«Склад» — модуль у програмному РРО Cashalot, який створений для зручного обліку товарних запасів. За короткий час свого функціювання він вже встиг стати незамінним помічником для багатьох підприємців. 

Тому ми не зупиняємось, а стрімко вдосконалюємо наш «Склад», щоб ваша робота ставала простішою та комфортнішою, завдяки Cashalot.

Тож, раді повідомити вам про вихід оновлення для модуля «Склад». Пропонуємо розглянути детальніше всі доопрацювання.

Новий розділ для відстежування операцій руху товарів

У модулеві «Склад» додано новий розділ — «Рух товарів», який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях за певною датою або за будь-який обраний період. У розділі можна сформувати та видрукувати звіт «Рух по товару», що містить розгорнуті дані про переміщення обраного товару.

Сформувати звіт дуже легко — просто встановіть позначку на початку рядка товару та натисніть кнопку «Рух товару» у заголовку таблиці.

Імпорт товарів безпосередньо у документ надходження

Додати дані товарів у документ «Надходження товарів» тепер можна ще простіше — достатньо імпортувати їх із файлу формату *.xlsx,*.xls або*.csv. Для переміщення необхідно натиснути кнопку «Імпорт», у вікні, що відкриється, обрати файл, з якого потрібно імпортувати дані, та обрати режим імпорту: оновити записи в еталонному довіднику номенклатури (якщо довідник вже містить дані про номенклатуру, ці дані будуть замінені імпортованими) або доповнити еталонний довідник номенклатури (у довіднику створюється окремий запис, наявні записи не змінюються). Завантажити шаблон файлу для імпорту можна, натиснувши посилання «Завантажити шаблон файлу».

Реалізація можливості повернення товарів постачальнику

Тепер за допомогою Cashalot ви можете не тільки замовити необхідну кількість товарів, але й повернути товар постачальнику. У модулеві «Склад» додано новий розділ — «Повернення товарів», у якому можна створювати, заповнювати, друкувати та зберігати документи «Повернення товарів».

Заявка на товар постачальнику

До «Складу» додано також розділ «Замовлення товарів», що надає можливість створювати, заповнювати та зберігати документи «Замовлення товарів».

Памʼятайте, що до 1 грудня модуль «Склад» доступний вам цілком безоплатно. Ви маєте змогу користуватися усіма його можливостями, протестувати його переваги для свого бізнесу, щоб розуміти напевно, що вам він точно потрібен. А з 1 грудня для вас діятиме спеціальна акційна пропозиція на покупку модуля «Склад» зі знижкою 50% всього за 1200 грн на рік.

Кожне реалізоване допрацювання ми втілюємо із думкою про наших клієнтів та їхню зручну роботу. Тож, якщо у вас виникнуть запитання чи пропозиції  щодо модуля «Склад» із радістю приймаємо на нашому офіційному сайті — розділ «Контакти». Або пишіть нам за допомогою зручного та корисного телеграм-каналу «Cashalot в ефірі».

Читайте також про можливості «Склад» для вашого бізнесу у наших попередніх матеріалах: 

Ми у Cashalot завжди прагнемо зробити ваші розрахунки максимально комфортними та зручними.

Інші новини

19.12.2022
Термін давності для застосування штрафів щодо проведення розрахунків: чи встановлено?
Чи встановлені терміни давності для застосування штрафів за порушення вимог щодо проведення розрахунків із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів?
Детальніше
11.01.2024
Обмеження при безготівковому розрахунку для торговців
Які обмеження встановлені вимогами Закону України «Про платіжні послуги» для торговців при здійсненні безготівкових розрахунків (у т. ч. числі з використанням електронних платіжних...
Детальніше
11.10.2022
Cashalot у смартфоні — ваш найзручніший ПРРО
Мобільний застосунок ПРРО Cashalot — це сучасне, зручне та легке рішення для фіскалізації розрахункових операції, що стане оптимальним варіантом для використання пересувними касами...
Детальніше
09.06.2023
Які дії СГ у разі несправності ПРРО, а саме неможливо закрити зміну та сформувати ЗЕТ-звіт?
Податківці повідомили, як діяти у разі несправності програмного реєстратора розрахункових операцій.
Детальніше
19.10.2022
Щодо змін до Держреєстру РРО
Чи може бути причиною нарахування штрафів наявність певних застережень чи приміток в Держреєстрі РРО при використанні таких РРО?
Детальніше
Cashälot
в ефірі