«Склад» від Cashalot: які зміни очікують користувачів?

02.10.2023
751

Любі користувачі програмного РРО Cashalot, сподіваємося ви вже встигли оцінити всі переваги роботи зі складським обліком просто у своєму ПРРО. Якщо ні, то обовʼязково спробуйте, адже до 1 грудня користування модулем «Склад» цілком безоплатне.

Всі, хто вже спробував «Склад», певно помітили, що його функціонал активно розвивається, кількість користувачів зростає, а наші фахівці плідно працюють, щоб ви отримали якісний продукт для роботи. Звісно зараз модуль доступний усім користувачам Cashlot безоплатно та без жодних обмежень, але така спеціальна пропозиція діє тільки до 1 грудня. 

Щоб забезпечити якісну консультацію і подальшу розробку ми маємо запровадити ціну за користування модулем. Тож, вже з 1 грудня ми вводимо акційну пропозицію — всього 1200 грн на рік. Ліцензія купується на один код ЄДРПОУ під яким ви можете вести необмежену кількість складів. 

Модуль «Склад» від Cashalot — це надійний помічник у веденні бізнесу, адже його функціональні можливості створені для зручного ведення складського обліку.

Зокрема, користувачам доступні: 

  • Облік надходжень
  • Інвентаризація
  • Автоматичне списання
  • Контроль та автоматичний перерахунок залишків
  • Затверджені друковані форми обліку
  • Переміщення між складами

Для вашої зручної роботи із модулем, ми підготували короткі інструкції, які завжди доступні для вас у нашій «Базі знань».

Звісно це ще не в всі можливості, які ми пропонуємо користувачу, адже наші фахівці плідно працюють, щоб забезпечити вам додатковий корисний функціонал. Зокрема на вас чекає: 

  • Функціонал відстежування операцій руху товарів;
  • Доопрацювання імпорту товарів безпосередньо у документ надходження;
  • Створення можливості повернення товарів постачальнику;
  • Створення заявки на замовлення товарів постачальнику.

Памʼятайте, що до 1 грудня модуль «Склад» доступний вам цілком безоплатно. Ви маєте змогу користуватися усіма його можливостями, протестувати його переваги для свого бізнесу, щоб розуміти напевно, що вам він точно потрібен. 

Дуже радимо не втратити цю чудову нагоду та ознайомитися з теперішнім функціоналом «Склад». Крім того, ми відкриті до ваших побажань та пропозицій щодо доопрацювань та покращень модуля задля вашої комфортної роботи. Всі пропозиції та побажання щодо покращення модуля «Склад» із радістю приймаємо на нашому офіційному сайті — розділ «Контакти». Або пишіть нам за допомогою зручного та корисного телеграм-каналу «Cashalot в ефірі».

Читайте також по можливості «Склад» у нашому попередньому матеріалі: Модуль «Склад» від Cashalot — надійний помічник у веденні бізнесу

Інші новини

15.03.2024
Кого перевірять в першу чергу щодо застосування РРО?
Д. Гетманцев назвав деякі критерії потенційно ризикових платників, до кого в першу чергу прийдуть перевіряючі щодо виконання Закону про РРО.
Детальніше
08.03.2023
Про особливості визначення першого та наступного порушення при неналежному застосуванні РРО/ПРРО
На СГ покладається обов’язок застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні кожної розрахункової операції. А які особливості застосування відповідальності при виявлених порушеннях?
Детальніше
06.09.2022
Мінфін вніс зміни до порядків реєстрації та застосування РРО та ПРРО
Внесено зміни до порядків реєстрації та застосування РРО та ПРРО.
Детальніше
28.10.2022
Розрахунки із застосуванням РРО/ ПРРО: чи діє готівкове обмеження?
Чи поширюється обмеження граничної суми готівкового розрахунку, встановлене у розмірі 10000 грн/ 50000 грн, на розрахунки, які здійснюються платниками податків із застосуванням реє...
Детальніше
26.04.2023
До уваги платників податків, які у своїй діяльності використовують РРО
Чи встановлені обмеження розрахунків готівкою між фізособами та ФОП, які в своїй діяльності використовують РРО?
Детальніше
Cashälot
в ефірі