Модуль «Склад» від Cashalot — надійний помічник у веденні бізнесу

07.08.2023
988

Cashalot завжди прагне до розвитку, щоб зробити розрахунки своїх користувачів максимально простими і зручними. Саме для вашого комфорту і був створений модуль «Склад», який доповнив і без того широкий функціонал ПРРО Cashalot.

Тепер на додачу до класичних функцій з проведення розрахункових операцій, всім користувачам доступні модулі «Аналітика» і віднедавна — «Склад».

Чи потрібен «Склад» саме вам?

Є категорія користувачів, які, відповідно до законодавства, зобов'язані реєструвати чеки і використовувати у своїй діяльності облік, як контроль за товарними запасами.

Так, ФОП на загальній системі оподаткування,ФОП-єдинники, що є платниками ПДВ, єдинники 3 групи зі ставкою 3%, ФОП-єдинники, які не є платниками ПДВ, але реалізують технічно складні побутові товари, що підлягають гарантійці, також сюди належать лікарські засоби, вироби, медпризначення, ювелірка — усі ці ФОП зобов'язані вести облік товарних запасів. Наше ж завдання — забезпечити нашого клієнта комплексним програмним рішенням.

Нагадаємо, що законодавством також передбачені штрафи, якщо суб'єкт господарювання не веде товарний облік в установленому порядку. Тож, якщо при перевірці буде виявленого порушення, то до таких суб'єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у розмірі вартості таких товарів, які не обліковані у встановленому порядку, тобто на ці товари немає первинних документів, які визначають їхнє походження.

Тому, знаючи про всі проблеми і виклики, з якими стикаються підприємці, ми комплексно вирішили всі ці питання та забезпечили користувача усіма можливими інструментами для зручної та безпечної роботи.

Які потреби клієнтів забезпечує модуль?

Архітектура модуля «Склад» побудована так, що ПРРО є тим інструментом, що забезпечує створення, реєстрацію і накопичення чеків у системі з веденням обліку та контролем усіх процесів у кабінеті користувача.

«Склад» закриває всі ці проблеми, адже це простий інструмент, який вже інтегрований до ПРРО. Сам «Склад» реалізований так, що списання товарів виконується через чеки цілком автоматизовано.

Основні завдання, що вирішує «Склад» — це контроль за походженням та рухом товарних запасів, а також набір усіх документів, що визначають походження товарів.

Загалом кожен підприємець отримує зручні, якісні дієві інструменти, щоб вести бізнес з мінімальними витратами і досягати своєї мети — прибутку.

Для кого створений «Склад»?

Модуль розрахований на середній і малий бізнес, для ФОП, які мають обовʼязково використовувати РРО. Мікросерсвісна архітектура, зокрема, модульна система, дозволяє підприємцю обирати той функціонал, що йому потрібен та не переплачувати за зайвий функціонал. Якщо підприємцю потрібен тільки ПРРО, він не витрачає кошти на «Склад», і навпаки.

Функціональні можливості модуля:

  • Облік надходжень
  • Інвентаризація
  • Автоматичне списання
  • Контроль та автоматичний перерахунок залишків
  • Затверджені друковані форми обліку
  • Переміщення між складами

Нагадуємо, що до 1 грудня можна спробувати модуль «Склад» у роботі цілком безоплатно. Для цього вам навіть не потрібно мати ліцензію на ПРРО, достатньо просто зареєструватися у кабінеті, де автоматично підтягнеться інформація про вашу ГО (господарську одиницю) і ви зможете користуватися модулем «Склад».

ПРРО Cashalot завжди орієнтується на потреби клієнтів та намагається реалізувати їх максимально швидко і функціонально для кожного підприємця. Тому ви завжди можете висловити свої пропозиції та побажання щодо покращення модуля «Склад», скориставшись офіційним сайтом — розділ «Контакти». Або пишіть нам за допомогою зручного та корисного телеграм-каналу «Cashalot в ефірі».

Ми у Cashalot завжди прагнемо зробити ваші розрахунки максимально комфортними та зручними.

Інші новини

16.05.2023
Відображення в чеках РРО/ПРРО коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД
ДПСУ звертає увагу на необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів, у тому числі відображення коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД.
Детальніше
31.10.2022
Робоча зміна ПРРО не закрита, але згенеровано новий КЕП: що робити СГ?
У разі незакриття робочої зміни для роботи з ПРРО за новим ідентифікатором ключа необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого кл...
Детальніше
28.05.2021
Чому програмний РРО вигідніший за касові апарати
Електронний облік розрахункових операцій набагато вигіднішій для ведення бізнесу. Такого висновку дійшов український уряд влітку 2018 року. І була проанонсована реформа сфери РРО.
Детальніше
04.09.2023
Розмінна монета: як правильно внести до РРО/ПРРО?
Розмінна монета, отримана з каси підприємства, або яка зберігається на місці проведення розрахунків має проводитися через РРО/ПРРО.
Детальніше
20.12.2021
ПРРО Cashalot інтегровано до облікової системи ENOT
Лінійка інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з обліковими системами стала ще більшою. Програмна каса Cashalot до новорічних свят приготувала подарунок усім закладам сфери PET.
Детальніше
Cashälot
в ефірі