Досвід використання ПРРО Cashalot

21.10.2022
552

Програмний РРО Cashalot вже більше двох років допомагає українським підприємцям вести розрахунки простіше. За цей час у Cashalot відбулось чимало трансформацій, які зробили роботу з касою значно приємнішою і легшою. Водночас, випробувати ПРРО в дії вдалося багатьом напрямкам бізнесу. 

Зворотний зв’язок важливий для кожного розробника продукту, тому ми радо отримуємо фідбеки від наших користувачів, а ще залюбки ділимось досвідом наших клієнтів з вами. 

Так, наші клієнти, які розповіли про свій роботи з Cashalot це: 

✔️ Мережі кав’ярень
✔️ Інтернет-магазини
✔️ Продуктові магазини 
✔️ Сервіси мікрокредитування 
✔️ Мережі спортивних клубів 

Тож, якщо ви тільки розглядаєте програмні РРО для свого бізнесу, вивчаєте можливості програмної каси та рентабельність її впровадження — рекомендуємо дізнатися про досвід наших клієнтів. Сподіваємось, що досвід роботи з програмною касою інших бізнесів, допоможе вам краще зрозуміти як вона може працювати на вашому підприємстві.  

Також ви завжди можете дізнатися всю необхідну інформацію про програмний РРО Cashalot, переглянувши відео на нашому YouTube-каналі

Якщо у вас виникли запитання щодо впровадження ПРРО Cashalot для свого бізнесу, ви завжди можете звернутися за безкоштовною консультацією до наших фахівців за телефоном: 

+38 044 344 07 44
+38 067 344 07 44

Інші новини

17.08.2022
Касові зміни: аналітика від Cashalot
Про те, як проаналізувати стан змін у ПРРО та підсумкові дані по розрахункових операціях, ділимось у нашому матеріалі.
Детальніше
11.10.2021
ПРРО Cashalot інтегровано до IIKO
Інтеграційних рішень стає все більше! Чудова новина для користувачів облікової системи IIKO — ПРРО Cashalot вже інтегрована в IIKO.
Детальніше
16.05.2023
Відображення в чеках РРО/ПРРО коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД
ДПСУ звертає увагу на необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів, у тому числі відображення коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД.
Детальніше
27.11.2023
Що робити, коли закінчується строк служби РРО?
Для скасування реєстрації РРО, визначені строки експлуатації якого закінчилися, суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу заяву за формою № 4-РРО.
Детальніше
15.11.2022
Два роки ПРРО: зміни та тенденції розвитку
Якщо ще два роки тому ПРРО для більшості був маловідомою технологічною новинкою, то сьогодні це справжній надійний помічник кожного підприємця, який прагне зробити свій бізнес біль...
Детальніше
Cashälot
в ефірі