ПРРО Cashalot інтегровано до IIKO

11.10.2021
1050

Інтеграційних рішень стає все більше! Чудова новина для користувачів облікової системи IIKO — ПРРО Cashalot вже інтегрована в IIKO.

IIKO — розрахунково-облікова система, яку переважно використовують заклади HoReCa. Відтепер ресторани, кафе, бари, бізнес-процеси яких автоматизовані за допомогою IIKO, можуть використовувати десктоп-рішення Cashalot. Вбудована програмна каса змінить роботу в єдиному вікні, зробивши її більш зручною та комфортною. Крім того, нові функції, що є у ПРРО Cashalot, значно полегшать роботу касира та адміністратора, які контролюють всі розрахункові операції.

З появою такого інтеграційного рішення, користувачам облікової системи IIKO не потрібно, згідно з вимогою законодавства, турбуватися про окреме придбання програмної каси, адже ПРРО Cashalot вже є в цій обліковій системі.

Як показує практичний досвід підприємців — можна досягти фінансової вигоди та в 10 разів зменшити витрати бізнесу, використовуючи ПРРО замість класичного касового апарата.


Для того, щоб під’єднати Cashalot до IIKO необхідно:

  1. Зареєструвати особистий кабінет на сайті ПРРО Cashalot.
  2. В особистому кабінеті зареєструвати господарську одиницю, торгову точку, касу.
  3. Встановити Cashalot на робочому місці касира, згідно з інструкцією.
  4. Зареєструйте КЕП касира, на основі якого буде здійснюватися підпис документів.
  5. Активувати ліцензії до кас.
  6. Зверніться до служби підтримки IIKO для під’єднання створеної каси у вашій обліковці.

Нагадаємо, що в серпні 2020 року в українського бізнесу з’явилася можливість використання програмної каси як альтернативи класичного касового апарата. Під час ведення бізнесу використання ПРРО для розрахунково-облікових операцій значно вигідніше за класичні касові апарати.

Можливість одночасної роботи у двох системах: розрахунково-обліковій та програмному реєстраторі розрахункових операцій — лідирувала серед побажань клієнтів. Тому розробники ПРРО Cashalot розробити нове інтеграційне рішення “ПРРО Cashalot — IIKO”.

Детальніше про “ПРРО Cashalot — IIKO” ви можете дізнатись у підрозділі продажу ПРРО Cashalot або IIKO.

Інші новини

12.01.2024
«Аналітика» у Cashalot — надійний помічник у веденні бізнесу
Річна аналітика бізнесу — це важливий процес, за допомогою якого підприємці оцінюють свій бізнес за минулий рік. Вона містить аналіз фінансових показників: продажі, витрати та приб...
Детальніше
21.03.2024
Чи передбачено обмеження щодо кількості створених РРО/ПРРО Зет-звітів?
СГ протягом дня в ПРРО може відкрити нову робочу зміну у разі формування фіскального звітного чека (Зет-звіту) та закриття попередньої зміни.
Детальніше
01.11.2023
Штрихкод акцизної марки при продажу коктейлів у касовому чеку
Яким чином має відображатися у фіскальному касовому чеку цифрове значення штрихового коду акцизної марки на алкогольний напій, що продається на розлив або приготуванні алкогольних...
Детальніше
31.10.2022
Робоча зміна ПРРО не закрита, але згенеровано новий КЕП: що робити СГ?
У разі незакриття робочої зміни для роботи з ПРРО за новим ідентифікатором ключа необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого кл...
Детальніше
01.11.2022
Форма № 5-ПРРО для електронної печатки: особливості заповнення
Як заповнюється Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа за ф. №5-ПРРО (J/F1391802) для електронної печатки ПРРО?
Детальніше
Cashälot
в ефірі