Мобільний ПРРО Cashalot — вибір, який подобається бізнесу

26.07.2023
722

Наші користувачі певно знають, що українських підприємців очікують зміни у веденні торгівлі у зв’язку з прийняттям законопроєкту 8401.

В оновленому законопроєкті №8401 є розділ щодо РРО-відповідальності. Річ у тім, що вся РРО відповідальність у воєнний час поділена на дві великі частини. Зокрема, з 1 січня 2022 року і до 1 жовтня суб'єкти господарювання повністю звільняються від відповідальності за порушення вимог Закону про РРО. Єдині, хто продовжують відповідати за усіма вимогами Законодавства — це продавці підакцизних товарів.

Вже з 1 жовтня 2023 року пільги залишаються тільки у тих представників бізнесу, які мають реєстрацію на території, де можливі бойові дії, активні бойові дії чи тимчасова окупація. 

Відповідно усі інші підприємці мають подбати про наявність РРО/ПРРО, щоб уникнути додаткових незручностей за порушення законодавства.

Мобільний ПРРО — зручна альтернатива звичайному РРО

Із власних спостережень за вподобаннями наших користувачів, можемо впевнено сказати, що нині тенденція серед користувачів така, що все більше підприємців звертають увагу на рішення розроблені на базі мобільних ОС Android та iOS, які можуть повноцінно замінити касовий апарат. Мобільний ПРРО — це дійсно вигідно, досить практично та зручно.

Так, Cashalot має у своєму арсеналі зручну та функціональну мобільну версію ПРРО. Застосунок для Android та iOS забезпечує можливість не лише проведення розрахункової операції, а може використовуватися як додатковий інструмент управління касовим обліком.


Набір можливостей мобільного ПРРО Cashalot приємно здивує, адже тут є все, що необхідно підприємцю для успішного ведення роздрібної торгівлі:

  • застосунок для Android та iOS
  • повноцінний офлайн режим
  • складський облік та аналітика
  • доступний для всіх користувачів Cashalot без додаткових оплат
  • робота з принтерами та pos-терміналами підключеними по Wi-Fi або Bluetooth.

Касир просто у смартфоні, планшеті або касовому терміналі може здійснювати усі необхідні операції:

  • відкриття/закриття зміни
  • службове внесення/службова видачу
  • автоматичне закриття зміни
  • сканування штрих кодів вбудованою камерою
  • обирати форми розрахунку
  • формувати X та Z-звіти
  • контролювати наявність товару.

А щоб наших користувачам було ще простіше розпочати роботу з мобільним ПРРО Cashalot, ми створили серію коротких відеоінструкцій.

Мобільний програмний РРО Cashalot можна встановити на смартфон або планшет з операційними система Android або iOS та під‘єднати до нього будь-яке периферійне обладнання для продажів (принтер для друку чеків, pos-термінал тощо).

Мобільний ПРРО Cashalot — один із найзручніших інструментів для реєстрації чеків під час продажів товарів та послуг. Ви можете переконатись у цьому самостійно — приєднуйтесь до користувачів, що вже встановили та використовують всі можливості мобільного застосунку Cashalot. 

Застосунок для Android
Застосунок до iOS

Інші новини

07.02.2024
Інтернет-еквайринг у ПРРО Cashalot: зручне приймання онлайн-платежів
Cashalot — функціональний програмний РРО, який допомагає українським підприємцям вести облік розрахункових операцій та відповідати вимогам законодавства. Однією з корисних функцій...
Детальніше
13.07.2023
Застосування РРО у разі реалізації пального - роз'яснює ДПСУ
СГ, які зареєстровані платниками ПДВ та здійснюють реалізацію пального із застосуванням РРО, необхідно безумовно додержуватися вимог чинного законодавства в частині відображення у...
Детальніше
26.12.2023
Як працюватиме технічна підтримка Cashalot на свята?
Плануєте працювати у період новорічних свят? Тоді рекомендуємо ознайомитись завчасно із графіком роботи технічної підтримки програмної каси Cashalot у святкові та передсвяткові дні...
Детальніше
21.12.2022
Увага! Обмеження у роботі програмного РРО Cashalot
Повідомляємо, що у зв’язку із переїздом обладнання провайдера, доступ до бекофісу ПРРО Cashalot буде тимчасово обмежений.
Детальніше
Cashälot
в ефірі