Інтеграція ПРРО Cashalot з A24Pay: приймайте платежі легко та зручно зі свого смартфону

26.04.2024
51

Сьогодні мобільні телефони стали невід'ємною частиною нашого життя. Ми використовуємо їх для спілкування, розваг, роботи та, звичайно ж, для покупок. З розвитком технологій з'явилась можливість використовувати смартфон не лише для оплати власних покупок, але й для прийому платежів від клієнтів. Це стало можливим завдяки мобільному еквайрингу, який робить приймання платежів доступнішим та зручнішим, ніж будь-коли раніше.

Tap to phone: інноваційний метод оплати

Одним із найновіших досягнень у мобільному еквайрингу є технологія tap to phone. Завдяки їй клієнти можуть оплачувати покупки, просто торкнувшись своїм смартфоном або карткою мобільного пристрою, на якому встановлений застосунок для приймання оплат. Це робить процес оплати ще швидшим та зручнішим, адже не потрібно мати при собі готівку.

A24Pay — термінал у смартфоні!

Мобільний застосунок A24Pay від Абанку — технологічне рішення для приймання оплати за товари чи послуги за допомогою смартфону з NFC.

Переваги використання:

  • Приймання оплат карткою, без сплати оренди за POS-термінал.
  • Відсутня абонплата.
  • Швидке зарахування коштів на рахунок.
  • Комісія — 1,2% від суми транзакцій.

Дізнатися більше про торговий еквайринг від Абанк

Інтеграція ПРРО Cashalot з A24Pay

У мобільному застосунку ПРРО Cashalot вам доступна можливість налаштувати прийом оплат карткою з використанням модуля NFC без підключення додаткового обладнання. Для цього у вас має бути встановлений застосунок A24Pay від Абанку.

Дізнайтесь як налаштувати інтеграцію ПРРО Cashalot з A24Pay

Після налаштування під час розрахунків буде автоматично відкриватися вікно застосунку для прийому оплати з автоматично переданої сумою чеку. Для оплати достатньо буде піднести картку клієнта або смартфон до тильної сторони вашого мобільного пристрою. Після проведення транзакції чек буде автоматично зареєстровано і його можна буде передати покупцеві.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!! Послуга «Термінал у смартфоні» працює тільки на тих мобільних пристроях, в яких є вбудований модуль NFC і які працюють під керуванням операційної системи Android 9+.

Більше інформації про еквайринг у ПРРО Cashalot

Мобільний еквайринг — це майбутнє прийняття платежів. Просто, зручно, сучасно та доступно для підприємств будь-якого розміру. Приймати платежі від клієнтів, не витрачаючи кошти на аренду POS-термінала. Якщо ви ще не використовуєте мобільний еквайринг, зараз саме час почати!

Інші новини

21.12.2021
Новий застосунок Cashalot — касові операції переходять у смартфон
Новий застосунок Cashalot — касові операції переходять у смартфон
Детальніше
13.02.2024
При застосуванні РРО/ПРРО – чи поширюються готівкові обмеження?
Платежі понад установлені граничні суми проводяться через надавачів платіжних послуг шляхом переказу коштів із рахунку на рахунок або внесення коштів до кас надавачів платіжних пос...
Детальніше
21.03.2023
Поновлення втраченого реєстраційного посвідчення РРО
Як діяти СГ у разі втрати реєстраційного посвідчення? Докладніше - у нашому матеріалі.
Детальніше
30.04.2024
Якщо на одній ГО продаж товарів, зокрема, через інтернет-магазин
Як запрограмувати ПРРО, якщо на одній господарській одиниці здійснюється і продаж товарів (надання послуг), і торгівля через інтернет-магазин (сайт)?
Детальніше
07.08.2023
Модуль «Склад» від Cashalot — надійний помічник у веденні бізнесу
Cashalot завжди прагне до розвитку, щоб зробити розрахунки своїх користувачів максимально простими і зручними. Саме для вашого комфорту і був створений модуль «Склад», який доповни...
Детальніше
Cashälot
в ефірі