Мультимерчант у Cashalot: розділяємо оплати між різними рахунками

26.02.2024
320

Функція мультимерчанта тепер доступна у ПРРО Cashalot для користувачів POS-терміналів від ПриватБанку. Поява мультимерчанта значно спрощує ведення обліку та розрахунків для тих, хто має декілька закладів або ж співпрацює з іншими ФОП.

Мультимерчант — це система, яка дозволяє приймати оплату за товари та послуги на різних мерчантів (еквайрів) за допомогою одного POS-термінала. Це зручно для бізнесу, є змога керувати різними рахунками, розділяти потоки, використовуючи один пристрій. Мультимерчант також допомагає зменшити витрати на обслуговування та підʼєднання додаткових терміналів.

Так, мультимерчант вже давно стає все більш популярним серед власників кафе та ресторанів. Або, наприклад, якщо два підприємці ведуть бізнес на одній території і їм зручно користуватись одним POS-терміналом. 

Отже, якщо ви користуєтесь POS-терміналом від ПриватБанку, у якому доступно для використання декілька мерчантів, у ПРРО Cashalot ви можете виконати налаштування так, щоб у момент проведення розрахункової операції на робочому місці касира, була можливість вибрати мерчанта, через якого буде проходити оплата.

Щоб виконати налаштування в РМК Cashalot радимо вам скористатись інструкціями, які підготували для вас наші фахівці:

Функція мультимерчанта у ПРРО Cashalot — це зручний, економний, контрольований, гнучкий та безпечний інструмент для приймання оплат на різні рахунки. 
Ще один варіант, який можна використати для розподілення продажів між різними рахунками або різними ФОП — це одночасне підʼєднання до ПРРО Cashalot декількох POS-терміналів налаштованих на роботу з різними еквайрами.

Детально про те, як підʼєднати декілька POS-терміналів, дізнавайтесь з інструкції:

Скористайтесь новим функціоналом від Cashalot та допоможіть собі спростити рутинні задачі у веденні бізнесу. 

Інші новини

13.09.2022
Застосування РРО/ПРРО в період воєнного стану
В умовах воєнного стану суб’єкти господарювання, які здійснюють торгівлю товарами/послугами, як і раніше, повинні застосовувати РРО/ПРРО.
Детальніше
07.08.2023
Модуль «Склад» від Cashalot — надійний помічник у веденні бізнесу
Cashalot завжди прагне до розвитку, щоб зробити розрахунки своїх користувачів максимально простими і зручними. Саме для вашого комфорту і був створений модуль «Склад», який доповни...
Детальніше
08.02.2023
Хто в 2023 році повинен мати pos-термінали та яка відповідальність?
У 2023 році pos-термінали зобов’язані встановити усі торговці, які провадять господарську діяльність у населених пунктах з чисельністю населення понад 25 тис. осіб незалежно від пл...
Детальніше
19.02.2024
Членські внески: що з РРО/ПРРО?
Чи необхідно застосовувати РРО/ПРРО у разі здійснення розрахунків (приймання членських внесків) негосподарюючим суб’єктом?
Детальніше
20.06.2023
Підакцизні товари: які товари, та за якими кодами до них відносяться?
Підакцизні товари (продукція) - товари за кодами згідно з УКТ ЗЕД, на які ПКУ встановлено ставки акцизного податку.
Детальніше
Cashälot
в ефірі