Мультимерчант у Cashalot: розділяємо оплати між різними рахунками

26.02.2024
561

Функція мультимерчанта тепер доступна у ПРРО Cashalot для користувачів POS-терміналів від ПриватБанку. Поява мультимерчанта значно спрощує ведення обліку та розрахунків для тих, хто має декілька закладів або ж співпрацює з іншими ФОП.

Мультимерчант — це система, яка дозволяє приймати оплату за товари та послуги на різних мерчантів (еквайрів) за допомогою одного POS-термінала. Це зручно для бізнесу, є змога керувати різними рахунками, розділяти потоки, використовуючи один пристрій. Мультимерчант також допомагає зменшити витрати на обслуговування та підʼєднання додаткових терміналів.

Так, мультимерчант вже давно стає все більш популярним серед власників кафе та ресторанів. Або, наприклад, якщо два підприємці ведуть бізнес на одній території і їм зручно користуватись одним POS-терміналом. 

Отже, якщо ви користуєтесь POS-терміналом від ПриватБанку, у якому доступно для використання декілька мерчантів, у ПРРО Cashalot ви можете виконати налаштування так, щоб у момент проведення розрахункової операції на робочому місці касира, була можливість вибрати мерчанта, через якого буде проходити оплата.

Щоб виконати налаштування в РМК Cashalot радимо вам скористатись інструкціями, які підготували для вас наші фахівці:

Функція мультимерчанта у ПРРО Cashalot — це зручний, економний, контрольований, гнучкий та безпечний інструмент для приймання оплат на різні рахунки. 
Ще один варіант, який можна використати для розподілення продажів між різними рахунками або різними ФОП — це одночасне підʼєднання до ПРРО Cashalot декількох POS-терміналів налаштованих на роботу з різними еквайрами.

Детально про те, як підʼєднати декілька POS-терміналів, дізнавайтесь з інструкції:

Скористайтесь новим функціоналом від Cashalot та допоможіть собі спростити рутинні задачі у веденні бізнесу. 

Інші новини

01.09.2023
Відсутні обов’язкові реквізити фіскального чека: відповідальність
Яка передбачена відповідальність у разі видачі фіскального чека, в якому відсутні обов’язкові реквізити, в т. ч. акцизний податок?
Детальніше
25.11.2022
За порушення РРО, вчинені під час ВС, будуть штрафувати - роз'яснення від ДПС
У разі встановлення порушень використання РРО під час війни штрафні санкції будуть застосовуватись після припинення або скасування воєнного стану. Деталі - у нашому матеріалі.
Детальніше
15.08.2022
Проведення розрахунків через касу або РРО: скільки ПН складати?
Законодавчо не заборонено складати окремі ПН при проведенні протягом дня розрахунків через касу/РРО/ПРРО або через банківську установу чи платіжний пристрій. Деталі - у нашому мате...
Детальніше
06.04.2023
СГ має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення: скільки РРО/ПРРО потрібно?
Чи необхідно застосовувати РРО та/або ПРРО на кожен об’єкт господарювання, якщо суб’єкт господарювання має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення?
Детальніше
27.02.2024
Суб’єкт господарювання приймає від населення вторинну сировину та металобрухт: чи потрібен РРО/ПРРО?
Чи потрібно застосовувати РРО або ПРРО при приймання вторсировини та металобрухту від населення? Відповідно до п. 19 Переліку, при прийманні від населення вторинної сировини та мет...
Детальніше
Cashälot
в ефірі