Чому інтеграція Cashalot з «Новою поштою» — це добре для кожного клієнта?

23.11.2023
706

Відправка товарів з післяплатою через Нову Пошту, зокрема, проведення розрахункових операцій (видача чеків), стали простішими під час продажу товарів з післяплатою та доставкою. Тепер кожен користувач ПРРО Cashalot може видавати фіскальний чек автоматично, після того, як клієнт отримає товар на Новій пошті.

Так, у програмному РРО Cashalot вже реалізовано інтеграцію із Новою поштою, що дає можливість автоматично реєструвати чеки у ДПС після отримання посилки покупцем на відділені Нової Пошти. Користувачі Cashalot тепер можуть зручно та швидко реєструвати усі чеки з онлайн-покупок та відправлень через Нову пошту. Щойно ваш клієнт отримає товар у відділенні, система відразу фіскалізує чек, який можна надіслати покупцеві на імейл, вайбер чи СМС. 

Це дуже комфортно для вас та для ваших клієнтів, адже покупець може забрати посилку у будь-який час доби на відділенні чи у поштоматі, а Cashalot автоматично відслідкує статус доставки та зареєструє чек у ДПС. Жодних турбот для вас — всі чеки зареєстровані, покупці задоволені, а ви спокійні та впевнені у стабільній роботі вашого бізнесу.

Все, що вам потрібно зробити — під час формування чека для отримання товару на Новій Пошті у робочому місці касира додати необхідні товари та зі спадного списку, вибрати спосіб оплати — «Інтернет продаж» і обовʼязково встановити відмітку «Відправлення Новою Поштою». Там же ви можете зазначити будь-який спосіб доставлення чека вашому покупцеві: у вайбер, через СМС або на імейл. 

Інтеграція Cashalot з Новою поштою спрощує роботу із розрахунковими операціями та розширює можливості для вашого бізнесу.

Переваги для користувачів Cashalot очевидні: 

  • зручне та надійне рішення для інтернет-магазинів;
  • автоматична реєстрація чеків у ДПС із післяплатою на «Новій пошті»;
  • автоматичне відстеження статусу відправлення за номером ТТН;
  • оптимізація роботи з касою та спрощене ведення розрахунків із різними формами обслуговування;
  • миттєве автоматичне доставлення чеків покупцям після отримання посилки: на імейл, у вайбер, через СМС.

Cashalot — ваш надійний помічник у веденні розрахунків за будь-яких умов, а тому ми та надалі продовжуватимемо тішити вас корисними новинками та доопрацюваннями. 

А зараз, якщо ви бажаєте, скористатися покроковою інструкцією з налаштування відправок через Нову пошту, радимо переглянути наш попередній матеріал: Інтеграція Cashalot із «Новою поштою».

Також ви можете дізнатися детальніше про попередні реалізовані  інтеграції Cashalot у наших матеріалах: 

Якщо у вас виникли запитання або потрібна консультація — ви завжди можете звернутися до наших фахівців технічної підтримки, які готові допомогти вам 24/7 за телефонами: 

+38 067 201 06 46
+38 044 201 06 46

Інші новини

17.08.2022
Касові зміни: аналітика від Cashalot
Про те, як проаналізувати стан змін у ПРРО та підсумкові дані по розрахункових операціях, ділимось у нашому матеріалі.
Детальніше
11.01.2024
Обмеження при безготівковому розрахунку для торговців
Які обмеження встановлені вимогами Закону України «Про платіжні послуги» для торговців при здійсненні безготівкових розрахунків (у т. ч. числі з використанням електронних платіжних...
Детальніше
07.03.2024
Видаткова накладна: хто та коли використовує?
Видаткова накладна є первинним документом, який видається постачальником та підтверджує передачу ТМЦ покупцю.
Детальніше
28.02.2024
E-картка при реалізації продукції власного виробництва: чи потрібен РРО/ПРРО?
Чи потрібно застосовувати РРО/ПРРО при реалізації продукції власного виробництва та розрахунків у касі підприємства за допомогою e-карток чи інших платіжних засобів з використанням...
Детальніше
Cashälot
в ефірі