Чому інтеграція Cashalot з «Новою поштою» — це добре для кожного клієнта?

23.11.2023
497

Відправка товарів з післяплатою через Нову Пошту, зокрема, проведення розрахункових операцій (видача чеків), стали простішими під час продажу товарів з післяплатою та доставкою. Тепер кожен користувач ПРРО Cashalot може видавати фіскальний чек автоматично, після того, як клієнт отримає товар на Новій пошті.

Так, у програмному РРО Cashalot вже реалізовано інтеграцію із Новою поштою, що дає можливість автоматично реєструвати чеки у ДПС після отримання посилки покупцем на відділені Нової Пошти. Користувачі Cashalot тепер можуть зручно та швидко реєструвати усі чеки з онлайн-покупок та відправлень через Нову пошту. Щойно ваш клієнт отримає товар у відділенні, система відразу фіскалізує чек, який можна надіслати покупцеві на імейл, вайбер чи СМС. 

Це дуже комфортно для вас та для ваших клієнтів, адже покупець може забрати посилку у будь-який час доби на відділенні чи у поштоматі, а Cashalot автоматично відслідкує статус доставки та зареєструє чек у ДПС. Жодних турбот для вас — всі чеки зареєстровані, покупці задоволені, а ви спокійні та впевнені у стабільній роботі вашого бізнесу.

Все, що вам потрібно зробити — під час формування чека для отримання товару на Новій Пошті у робочому місці касира додати необхідні товари та зі спадного списку, вибрати спосіб оплати — «Інтернет продаж» і обовʼязково встановити відмітку «Відправлення Новою Поштою». Там же ви можете зазначити будь-який спосіб доставлення чека вашому покупцеві: у вайбер, через СМС або на імейл. 

Інтеграція Cashalot з Новою поштою спрощує роботу із розрахунковими операціями та розширює можливості для вашого бізнесу.

Переваги для користувачів Cashalot очевидні: 

  • зручне та надійне рішення для інтернет-магазинів;
  • автоматична реєстрація чеків у ДПС із післяплатою на «Новій пошті»;
  • автоматичне відстеження статусу відправлення за номером ТТН;
  • оптимізація роботи з касою та спрощене ведення розрахунків із різними формами обслуговування;
  • миттєве автоматичне доставлення чеків покупцям після отримання посилки: на імейл, у вайбер, через СМС.

Cashalot — ваш надійний помічник у веденні розрахунків за будь-яких умов, а тому ми та надалі продовжуватимемо тішити вас корисними новинками та доопрацюваннями. 

А зараз, якщо ви бажаєте, скористатися покроковою інструкцією з налаштування відправок через Нову пошту, радимо переглянути наш попередній матеріал: Інтеграція Cashalot із «Новою поштою».

Також ви можете дізнатися детальніше про попередні реалізовані  інтеграції Cashalot у наших матеріалах: 

Якщо у вас виникли запитання або потрібна консультація — ви завжди можете звернутися до наших фахівців технічної підтримки, які готові допомогти вам 24/7 за телефонами: 

+38 067 201 06 46
+38 044 201 06 46

Інші новини

14.06.2023
Чи є обмеження у СГ самостійно створювати ПРРО та використовувати його у своїй діяльності?
Законом № 265 не встановлено обмежень щодо виробників ПРРО. Суб’єкт господарювання може розробити власний ПРРО для власних чи комерційних потреб, однак функціонал такого ПРРО повин...
Детальніше
02.09.2021
Як зареєструвати ПРРО?
Суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО), повинен перебувати на обліку в контролюючому органі.
Детальніше
08.02.2024
Чи ведеться журнал використання РРО з торгівлі валютними цінностями?
З 01.08.2020 суб’єкти господарювання не зобов’язані реєструвати та вести журнал використання реєстраторів розрахункових операцій з купівлі-продажу іноземної валюти.
Детальніше
13.02.2024
При застосуванні РРО/ПРРО – чи поширюються готівкові обмеження?
Платежі понад установлені граничні суми проводяться через надавачів платіжних послуг шляхом переказу коштів із рахунку на рахунок або внесення коштів до кас надавачів платіжних пос...
Детальніше
07.02.2024
Інтернет-еквайринг у ПРРО Cashalot: зручне приймання онлайн-платежів
Cashalot — функціональний програмний РРО, який допомагає українським підприємцям вести облік розрахункових операцій та відповідати вимогам законодавства. Однією з корисних функцій...
Детальніше
Cashälot
в ефірі