Інтеграція Cashalot із «Новою поштою»

15.11.2023
1009

Відправляєте товари з післяплатою через «Нову пошту»? Тоді у нас є для вас хороші новини — тепер ви можете видавати фіскальний чек автоматично, коли ваш клієнт отримає товар.

У програмному РРО Cashalot реалізовано можливість реєстрації чеків після отримання посилки покупцем на «Новій пошті». Так, завдяки інтеграції, користувачі Cashalot можуть зручно реєструвати чеки з онлайн-продажів та відправлень через «Нову пошту». Повна передплата, часткова передплата та післяплата, повна післяплата — для будь-якого сценарію інтернет-продажу товару є можливість налаштування автоматичної фіскалізації чека після отримання товару покупцем на «Новій пошті».

Все, що вам потрібно — це під час формування чека з отриманням товару на «Новій Пошті» у робочому місці касира додати необхідні товари та із спадного списку, вибрати спосіб оплати — «Інтернет-продаж» та встановити відмітку «Відправлення Новою поштою». Також ви можете вибирати спосіб доставки чека покупцю: у вайбер, через СМС або на імейл. 

Кожна інтеграція Cashalot сприяє полегшенню вашої роботи із розрахунковими операціями та розширює можливості для вашого бізнесу.

Переваги інтеграції з «Новою поштою» для користувачів Cashalot: 

  • зручне та надійне рішення для інтернет-магазинів;
  • автоматична реєстрація чеків у ДПС після отримання посилки покупцем;
  • миттєва автоматична доставка чеків покупцям у будь-який зручний спосіб: на імейл, у вайбер, через СМС.

Детальна покрокова відеоінструкція з налаштування:

Також рекомендуємо дізнатися більше про інші інтеграції Cashalot у наших попередніх матеріалах: 

Інші новини

13.12.2023
До уваги користувачів ПРРО, які використовують Київстар
ДПС звертає увагу користувачів ПРРО, які для зв’язку з фіскальним сервером ДПС використовують Київстар, що до відновлення його стабільної роботи можна перейти у режим офлайн.
Детальніше
26.12.2023
Як працюватиме технічна підтримка Cashalot на свята?
Плануєте працювати у період новорічних свят? Тоді рекомендуємо ознайомитись завчасно із графіком роботи технічної підтримки програмної каси Cashalot у святкові та передсвяткові дні...
Детальніше
05.12.2023
Якщо налаштоване автоматичне закриття зміни, але зміна не закрилась…
Які дії підприємця, якщо зміна в кінці дня не закрилась, хоча режим автоматичного закриття на ПРРО налаштований?
Детальніше
13.09.2022
Штрих-коди товарів у чеку: як це реалізовано в ПРРО Cashalot?
Дізнайтесь, коли штрих-код повинен відображатися у фіскальному чеку, а коли - ні, і які можливості роботи зі штрих-кодом є у Cashalot.
Детальніше
29.11.2023
Модуль «Склад»: що нового і корисного зʼявилось для користувачів?
«Склад» — модуль у програмному РРО Cashalot, який створений для зручного обліку товарних запасів. За короткий час свого функціювання він вже встиг стати незамінним помічником для б...
Детальніше
Cashälot
в ефірі