Інтеграція Cashalot із «Новою поштою»

15.11.2023
1454

Відправляєте товари з післяплатою через «Нову пошту»? Тоді у нас є для вас хороші новини — тепер ви можете видавати фіскальний чек автоматично, коли ваш клієнт отримає товар.

У програмному РРО Cashalot реалізовано можливість реєстрації чеків після отримання посилки покупцем на «Новій пошті». Так, завдяки інтеграції, користувачі Cashalot можуть зручно реєструвати чеки з онлайн-продажів та відправлень через «Нову пошту». Повна передплата, часткова передплата та післяплата, повна післяплата — для будь-якого сценарію інтернет-продажу товару є можливість налаштування автоматичної фіскалізації чека після отримання товару покупцем на «Новій пошті».

Все, що вам потрібно — це під час формування чека з отриманням товару на «Новій Пошті» у робочому місці касира додати необхідні товари та із спадного списку, вибрати спосіб оплати — «Інтернет-продаж» та встановити відмітку «Відправлення Новою поштою». Також ви можете вибирати спосіб доставки чека покупцю: у вайбер, через СМС або на імейл. 

Кожна інтеграція Cashalot сприяє полегшенню вашої роботи із розрахунковими операціями та розширює можливості для вашого бізнесу.

Переваги інтеграції з «Новою поштою» для користувачів Cashalot: 

  • зручне та надійне рішення для інтернет-магазинів;
  • автоматична реєстрація чеків у ДПС після отримання посилки покупцем;
  • миттєва автоматична доставка чеків покупцям у будь-який зручний спосіб: на імейл, у вайбер, через СМС.

Детальна покрокова відеоінструкція з налаштування:

Також рекомендуємо дізнатися більше про інші інтеграції Cashalot у наших попередніх матеріалах: 

Інші новини

06.04.2023
СГ має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення: скільки РРО/ПРРО потрібно?
Чи необхідно застосовувати РРО та/або ПРРО на кожен об’єкт господарювання, якщо суб’єкт господарювання має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення?
Детальніше
20.10.2022
Щодо необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів
ДПС вкотре звертає увагу на необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів, особливо в частині використання режиму програмування підакцизних товарів із заз...
Детальніше
20.06.2023
Підакцизні товари: які товари, та за якими кодами до них відносяться?
Підакцизні товари (продукція) - товари за кодами згідно з УКТ ЗЕД, на які ПКУ встановлено ставки акцизного податку.
Детальніше
10.11.2023
Облік готівки у вигляді благодійних внесків: що з оприбуткуванням?
Благодійна організація повинна оприбуткувати готівкові кошти, отримані як благодійні внески, у т. ч. вилучені зі «скриньки», у касі з оформленням прибуткового касового ордеру.
Детальніше
12.07.2023
Торгуєте продукцією власного виробництва: чи зобов’язані приймати картки?
Чи зобов’язані СГ (торговці) забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків, у т. ч. з використанням ЕПЗ при здійсненні торгівлі продукцією власного виробництва, які м...
Детальніше
Cashälot
в ефірі