Нова інтеграція Cashalot із системою Універсал 7

21.03.2023
821

Cashalot продовжує активно розвиватися задля максимального комфорту наших користувачів. Так, вже зараз ми додали інтеграцію з системою «Універсал7».

Інтеграція дає можливість продовжувати зручно працювати у звичній програмі, до якої інтегрована програмна каса Cashalot. Так, користувачі «Універсал7» мають змогу використовувати можливості програмного РРО, працюючи і далі у своїй обліковій системі.

«Універсал7» з 1992 року пропонує повний перелік послуг для впровадження ERP-системи на платформі програмного комплексу УНІВЕРСАЛ.

Спектр програмних рішень для автоматизації облікових і управлінських функцій сучасного підприємства. Для великих і для малих підприємств. Працює на PC або мобільних пристроях з використанням локальної мережі або в інтернеті.

Якщо ви бажаєте скористатися додатковими можливостями програмного РРО, скористайтесь інтеграцією. Для під´єднання інтеграції необхідно придбати ліцензію Cashalot + API та звернутись до підтримки «Універсал7».

Детальніше про всі можливості інтеграції Cashalot читайте у наших попередніх матеріалах: ПРРО Cashalot для вашого бізнесу: інтеграція

А також рекомендуємо до перегляду відеоматеріал від наших експертів: Програмний РРО Cashalot - функціонал, можливості та інтеграції з обліковими, ERP, CRM-системами

Інші новини

19.08.2022
Під час відкриття зміни на ПРРО надходить повідомлення про відсутність ГО: що робити?
Які дії СГ, у разі, якщо на зареєстрований ПРРО, під час відкриття зміни, надходить повідомлення «Відсутні господарські одиниці»?
Детальніше
02.09.2021
Як зареєструвати ПРРО?
Суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО), повинен перебувати на обліку в контролюючому органі.
Детальніше
17.10.2022
Створюємо періодичний звіт в ПРРО Cashalot
Продовжуємо розглядати корисний функціонал ПРРО Сashalot. Наразі зупинимось на створенні періодичних звітів. Для чого вони – розкажемо та покажемо наочно.
Детальніше
30.08.2023
Щодо реєстрації чеків без зазначення даних про товар чи послугу
На практиці зустрічаються випадки, коли касир формує фіскальний чек без зазначення даних про товар чи послугу, так званий «нульовий» чек. Чи правомірно це, та чи буде зареєстровано...
Детальніше
06.09.2023
Для кого зменшені штрафи за порушення застосування РРО та ПРРО?
З 1 серпня 2023 року по 31 липня 2025 року зменшені штрафи за порушення РРО та ПРРО для ФОП, але не для всіх.
Детальніше
Cashälot
в ефірі