Корисний функціонал Cashalot 2022: бек-офіс

26.07.2022
1103

Програмний РРО Cashalot стрімко розвивається, адже для нас важливо, щоб кожен користувач мав максимальні можливості для зручної роботи з касою та легкого ведення продажів. Тому в Cashalot протягом 2022 року стрімко додавалися нові можливості до кабінету користувача, які  спрощують роботу та додають більше корисних фішок вашій касі. Пропонуємо розглянути детальніше всі новинки.

Новий корисний функціонал у Cashalot

  1. Наш новий розділ Початок роботи допоможе користувачеві-новачкові швидко та просто розпочати роботу з програмою. Для максимально зручного старту у розділі можна переглянути коротке та інформативне навчальне відео про роботу в особистому кабінеті.
  2. Додано майстер, що допоможе спростити реєстрацію нових господарських одиниць та ПРРО. Щоб скористатися нашим помічником у Cashalot, натисніть кнопку “Новий ПРРО” та у вікні, що відкриється, заповніть обов’язкові поля, а далі натисніть “Зберегти”. Після натискання “Зареєструвати ПРРО” відбудеться автоматичне заповнення документа 1-ПРРО та відправка його на реєстрацію до ДПС. Жодних додаткових зусиль, наш майстер все зробить за вас швидко і якісно. 
  3. Якщо так сталося, що ви раніше використовували інший ПРРО, то, по-перше, ми вдячні вам, що обрали нас, а, по-друге, ви можете завантажити дані про вже наявні РРО з податкової (ФСКО) за допомогою команди “Завантажити ПРРО з ДПС”. Це означає, що якщо ваш ПРРО вже був зареєстрований та використовувався в іншому сервісі, вся інформація про нього буде показана у Cashalot. Далі цю касу можна буде використовувати у Cashalot.
  4. У розділі “Налаштування відображення залишку готівки в касі у Х-звіті” тепер можна обирати ПРРО, для яких у друкованій формі Х-звіту потрібно показувати реквізит “Залишок готівки в касі та суми залишку” на момент формування звіту. Таким чином ви самостійно обираєте показувати чи ні суму готівки в касі на мить формування такого звіту. 
  5. Довгоочікувана можливість — “Автоматичне закриття зміни”. Ми додали можливість визначати час автоматичного закриття зміни для ПРРО. Ця функція буде корисною для всіх організацій, які працюють за чітким графіком роботи. Тепер не потрібно щодня вручну закривати зміну та можна не хвилюватися через людський фактор, коли касир міг випадково забути закрити зміну. 
  6. Вагаєтесь, чи потрібно ставити POS-термінал, або думаєте, як приймати оплати через інтернет? Використовуйте платіжний сервіс Monobank. Інтеграція Cashalot з Monobank дозволяє приймати оплати за через інтернет-еквайринг, з використанням посилання на рахунок, що передається покупцеві в смс або за допомогою QR-коду. Детальніше про це читайте у нашому попередньому матеріалі: Інтеграція Cashalot із Monobank — нові можливості для ПРРО.
  7. Якщо ви не платник ПДВ, то ця можливість саме для вас. У меню “Налаштувань” з’явився розділ “Налаштування відображення значення “Без ПДВ”. Користувач може обрати господарські одиниці, для яких на друкованих чеках буде позначка “Без ПДВ”. Так, організації, які не є платниками ПДВ, в чеках можуть відображати “Без ПДВ”, щоб у клієнтів не виникало запитань про відсутність розрахунку зазначеного податку у чеку.
  8. Для максимального спрощення роботи з вашим ПРРО ми реалізували підтримку роботи з сертифікатами, ключі яких зберігаються у захищеному хмарному сховищі CloudKey. Детальніше про переваги CloudKey для роботи з програмними РРО читайте у матеріалі: Хмарний підпис для ПРРО.
  9. Додатково ми удосконалили роботу з довідниками та додали нові можливості для  імпорту/експорту у форматах Excel. 
  10. Ну і вишенька на торті — наш новий модуль “Аналітика”, який став справжнім помічником для кожного підприємця. Там, ми зібрали всі інструменти, які допомагають кожному підприємцеві контролювати та бачити загальну картину стану свого бізнесу. Доходи, витрати, найбільш і найменш популярні товари, повернення товарів, загальні звіти та окремі по кожній господарській одиниці і багато іншого, — все це подано у зручному, доступному та простому форматі: статистичні дані, графіки, звіти.

    Тепер аналізувати стан бізнесу та приймати оперативні рішення, щоб швидше розвиватися та покращувати свою діяльність, стало ще простіше. І все це без додаткової оплати. Модуль “Аналітика” входить до стандартної ліцензії Cashalot.

    Дуже радимо кожному користувачеві Cashalot не забувати користуватися таким корисним та зручним інструментом як наш модуль “Аналітика”. Детальніше про особливості та переваги модулю “Аналітика” читайте у нашому матеріалі: Аналізуйте дані z-звітів легко та зручно з Cashalot.

    Як бачите, програмний РРО Cashalot, завдяки постійним удосконаленням, є не просто звичайним ПРРО, а незамінним помічником для бізнесу. Він допомагає власнику будь-якого бізнесу легко працювати та швидко і ретельно аналізувати стан справ: прибутки, продаж товарів за категоріями, повернення коштів, переглядати вичерпні звіти за будь-якими параметрами, аналізувати роботу касирів, бути в курсі усіх змін та якісно керувати процесами.

    У наступних матеріалах ми продовжимо розповідати про функціонал Cashalot, який допоможе кожному користувачеві забезпечити максимальну легкість у веденні касових операцій.

    Продовжуємо працювати та забезпечувати український бізнес найкращими програмними розробками!

Інші новини

09.11.2022
Новий функціонал Cashalot для вашої каси
У ПРРО Cashalot реалізовано можливість розділяти групи номенклатурних позицій між касами. Тобто можно надати змогу одній касі працювати з однією групою товарів, а другій касі – з і...
Детальніше
19.09.2023
СГ здійснює діяльність у сфері надання послуг таксі: що з РРО/ПРРО?
ДПСУ надала роз’яснення СГ щодо законодавства у сфері здійснення розрахунків при надані послуг (в т.ч. послуг таксі).
Детальніше
28.07.2022
Чи штрафуватимуть ФОПів за неведення обліку товарів під час дії ВС?
Облік товарних запасів здійснюється ФОП шляхом постійного внесення до форми ведення обліку товарних запасів інформації про надходження та вибуття товарів на підставі первинних доку...
Детальніше
15.11.2023
Інтеграція Cashalot із «Новою поштою»
У програмному РРО Cashalot реалізовано можливість реєстрації чеків після отримання посилки покупцем на «Новій пошті». Так, завдяки інтеграції, користувачі Cashalot можуть зручно ре...
Детальніше
15.06.2023
Щодо використання СГ апаратного РРО та програмного РРО
СГ самостійно обирає вид РРО (чи програмний, чи апаратний), засобами якого має намір здійснювати реєстрацію розрахункових операцій.
Детальніше
Cashälot
в ефірі