ПРРО Cashalot інтегрований із USAP.ONLINE

11.10.2021
917

Розробники ПРРО Cashalot не зупиняються на місці в напрямку не тільки впровадження нових функціональностей, а й нових інтеграційних рішень. Приємна новина для користувачів платформи комплексного обліку USAP.ONLINE — ПРРО Cashalot вже інтегрований в екосистему USAP.ONLINE.

USAP.ONLINE — платформа для комплексного розв'язання питань, що виникають при гуртовій та дрібногуртовій торгівлі.

USAP активно використовують підприємці, що здійснюють продаж товарів сегменту “складні електронні прилади”. В цій сфері виникають питання обліку обладнання за серійними номерами та контролем гарантійних термінів. Також до цих видів діяльності вже давно діє вимога законодавства про обов'язкову видачу фіскального чека на придбаний товар.

Завдяки інтеграції з ПРРО Cashalot, користувачі платформи USAP отримали змогу в автоматичному режимі оформляти фіскальний чек під час відвантаження обладнання. Це значно скорочує час видачі товару клієнтові з дотриманням усіх вимог законодавства.

В інтеграційному рішенні доступний такий функціонал:

  • перевірка залишку
  • інкасація
  • підкріплення каси
  • відкриття/закриття зміни
  • фіскалізація товарного чека
  • формування видаткового чека
  • під’єднання принтера для друку чеків
  • прийняття оплат банківською карткою, готівкою.

Для того, щоб скористатися інтеграційним рішенням, необхідно завантажити застосунок USAP, запустити його та прописати номер касового апарата. У кабінеті USAP слід зайти до меню, обрати довідник ПРРО та додати картку для касового апарата.

Відтепер, замість одночасної роботи у двох вікнах, — у платформі комплексного обліку USAP.ONLINE та програмній касі — ви може працювати у режимі “єдиного вікна”.

Щодо придбання програмної каси Cashalot — звертайтесь до відділу продажу ПРРО Cashalot: + 38 (044) 344 07 44, + 38 (067) 344 07 44.

У разі виникнення запитань щодо налаштування інтеграційного рішення — звертайтесь до технічної підтримки USAP.ONLINE.

Інші новини

13.11.2023
Cashalot під’єднав інтеграцію з IBS
Програмний РРО Cashalot під’єднав нову інтеграцію – з компанією IBS (Intellectual Business Systems). Інтеграція надає змогу користувачам використовувати всі можливості ПРРО просто...
Детальніше
22.03.2024
При розрахунку з покупцем не видали чек/ вказали в ньому неповну вартість товару: яким буде штраф?
Відповідальність за порушення вимог проведення розрахункових операцій встановлена ст. 17 Закону про РРО.
Детальніше
19.08.2022
Під час відкриття зміни на ПРРО надходить повідомлення про відсутність ГО: що робити?
Які дії СГ, у разі, якщо на зареєстрований ПРРО, під час відкриття зміни, надходить повідомлення «Відсутні господарські одиниці»?
Детальніше
12.07.2023
Торгуєте продукцією власного виробництва: чи зобов’язані приймати картки?
Чи зобов’язані СГ (торговці) забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків, у т. ч. з використанням ЕПЗ при здійсненні торгівлі продукцією власного виробництва, які м...
Детальніше
03.12.2021
Усе, що треба знати ФОПу, про обов'язок ведення обліку з 2022 року
З нового року держава змінила умови ведення обліку товарних запасів для деяких категорій підприємців. Тож у цьому матеріалі ми зібрали законодавчі норми та витяги нормативної бази...
Детальніше
Cashälot
в ефірі