ПРРО Cashalot інтегрований із USAP.ONLINE

11.10.2021
1072

Розробники ПРРО Cashalot не зупиняються на місці в напрямку не тільки впровадження нових функціональностей, а й нових інтеграційних рішень. Приємна новина для користувачів платформи комплексного обліку USAP.ONLINE — ПРРО Cashalot вже інтегрований в екосистему USAP.ONLINE.

USAP.ONLINE — платформа для комплексного розв'язання питань, що виникають при гуртовій та дрібногуртовій торгівлі.

USAP активно використовують підприємці, що здійснюють продаж товарів сегменту “складні електронні прилади”. В цій сфері виникають питання обліку обладнання за серійними номерами та контролем гарантійних термінів. Також до цих видів діяльності вже давно діє вимога законодавства про обов'язкову видачу фіскального чека на придбаний товар.

Завдяки інтеграції з ПРРО Cashalot, користувачі платформи USAP отримали змогу в автоматичному режимі оформляти фіскальний чек під час відвантаження обладнання. Це значно скорочує час видачі товару клієнтові з дотриманням усіх вимог законодавства.

В інтеграційному рішенні доступний такий функціонал:

  • перевірка залишку
  • інкасація
  • підкріплення каси
  • відкриття/закриття зміни
  • фіскалізація товарного чека
  • формування видаткового чека
  • під’єднання принтера для друку чеків
  • прийняття оплат банківською карткою, готівкою.

Для того, щоб скористатися інтеграційним рішенням, необхідно завантажити застосунок USAP, запустити його та прописати номер касового апарата. У кабінеті USAP слід зайти до меню, обрати довідник ПРРО та додати картку для касового апарата.

Відтепер, замість одночасної роботи у двох вікнах, — у платформі комплексного обліку USAP.ONLINE та програмній касі — ви може працювати у режимі “єдиного вікна”.

Щодо придбання програмної каси Cashalot — звертайтесь до відділу продажу ПРРО Cashalot: + 38 (044) 344 07 44, + 38 (067) 344 07 44.

У разі виникнення запитань щодо налаштування інтеграційного рішення — звертайтесь до технічної підтримки USAP.ONLINE.

Інші новини

13.12.2022
Анонс нового функціоналу. Плани Cashalot на майбутнє
Однак, попри труднощі, ми всі продовжуємо боротися, жити і будувати плани на майбутнє. Ми теж маємо плани на наступний рік і вирішили привідкрити таємницю та поділитися майбутніх н...
Детальніше
11.04.2023
Несвоєчасне закриття зміни і формування щоденних Z-звітів через повітряну тривогу
Щодо можливого несвоєчасного закриття зміни і формування щоденних фіскальних звітних чеків (щоденних Z-звітів) через форс-мажорні обставини (повітряну тривогу, відсутність світла т...
Детальніше
03.10.2023
Роздрібна торгівля алкоголем та тютюном у безготівковій формі: застосування РРО/ПРРО
Суб’єкт господарювання може здійснювати роздрібний продаж таких товарів у безготівковій формі за умови застосування РРО та/або ПРРО.
Детальніше
02.11.2022
Видача коштів через РРО та/або ПРРО у разі повернення товару або скасування помилково проведеної суми
Яким чином через РРО та/або ПРРО здійснюється видача коштів у разі повернення товару або скасування помилково проведеної суми?
Детальніше
20.11.2023
Застосування РРО/ПРРО у разі здійснення посередницьких послуг
ФОП - платники єдиного податку, які надають послуги за договорами доручення, комісії, транспортного експедирування та агентськими договорами зобов’язані при провадженні своєї госпо...
Детальніше
Cashälot
в ефірі