ПРРО Cashalot для вашого бізнесу: інтеграція

10.01.2023
853

Програмний РРО Cashalot — одна із найзручніших та простих онлайн-кас для будь-якого напрямку бізнесу. А, завдяки інтеграції, Cashalot легко адаптується під вимоги будь-якого підприємства та дозволяє налаштувати ведення каси так, як буде зручно саме вам. 

Інтеграція дає можливість нашим клієнтам продовжувати зручно працювати у звичній програмі! Як? Дуже просто — ви і далі працюєте, як і звикли, у вашій улюбленій обліковці, до якої інтегрована програмна каса Cashalot.

Тож, пропонуємо дізнатися більше про можливості інтеграції Cashalot на прикладі кількох останніх успішно реалізованих кейсів.

Інтеграція Cashalot з ENOTE

Cashalot успішно інтегрований до програми для ветеринарних клінік та аптек ENOTE. Завдяки цій інтеграції, ведення каси, робота з розрахунками, реєстрація та видача чеків стають ще простішими для усіх користувачів програми ENOTE. Більш детально про під‘єднання ПРРО Cashalot до ENOTE читайте у нашій детальній інструкції: Підключення Cashalot в програмі для ветеринарних клінік та аптек ENOTE

Інтеграція Cashalot з АГБІС

ПРРО Cashalot також має інтеграцію з програмно-апаратним комплексом для автоматизації підприємств сфери побутових послуг, зокрема, хімчисток, ательє, ремонту одягу тощо. Так, користувачі програми АГБІС тепер мають змогу проводити розрахункові операції значно простіше та швидше з використанням Cashalot. Більш детально про особливості налаштування Cashalot для АГБІС читайте у нашій короткій інструкції: Підключення Cashalot в програмі Агбіс.

Інтеграція Cashalot з «Підприємець 4»

Програмний РРО Cashalot інтегрований до програми бухгалтерського обліку для приватних підприємців і підприємств малого бізнесу — «Підприємець 4». Ця програма дозволяє автоматизувати облік практично всіх аспектів підприємницької діяльності, а завдяки інтеграції з Cashalot, ведення розрахунків теж стане простішим для усіх користувачів «Підприємець 4». Детальна інформація про налаштування Cashalot для програми «Підприємець 4» читайте у матеріалі: Під‘єднання Cashalot у програмі «Підприємець 4».

Cashalot створений, щоб полегшувати ведення розрахунків кожному підприємцеві. Інтеграції з Cashalot дозволяють спростити цей процес ще більше без додаткового освоєння працівниками нових програм.

Продовжуємо працювати, реалізовувати новий функціонал та інтеграції, щоб кожен бізнес міг використати весь потенціал програмного РРО на повну потужність. 

Інші новини

03.05.2023
Чи є підставою для проведення перевірки неподання СГ звітності про використання РРО/ПРРО?
Фактична перевірка може проводитися на підставі рішення керівника контролюючого органу за наявності хоча б однієї з підстав, зазначених п. 80.2 ПКУ.
Детальніше
06.06.2023
Держреєстр РРО оновили станом на 31.05.2023 р.
Наказом ДПСУ від 31.05.2023 р. № 415 викладено у новій редакції Держреєстр РРО.
Детальніше
26.05.2023
Продаж товару з доставкою кур’єром продавця
Як проводити розрахункову операцію у разі продажу товару з доставкою кур’єром продавця?
Детальніше
02.10.2023
«Склад» від Cashalot: які зміни очікують користувачів?
Щоб забезпечити якісну консультацію і подальшу розробку ми маємо запровадити ціну за користування модулем. Тож, вже з 1 грудня ми вводимо акційну пропозицію — всього 1200 грн на рі...
Детальніше
01.11.2023
Штрихкод акцизної марки при продажу коктейлів у касовому чеку
Яким чином має відображатися у фіскальному касовому чеку цифрове значення штрихового коду акцизної марки на алкогольний напій, що продається на розлив або приготуванні алкогольних...
Детальніше
Cashälot
в ефірі