ПРРО Cashalot для вашого бізнесу: інтеграція

10.01.2023
1024

Програмний РРО Cashalot — одна із найзручніших та простих онлайн-кас для будь-якого напрямку бізнесу. А, завдяки інтеграції, Cashalot легко адаптується під вимоги будь-якого підприємства та дозволяє налаштувати ведення каси так, як буде зручно саме вам. 

Інтеграція дає можливість нашим клієнтам продовжувати зручно працювати у звичній програмі! Як? Дуже просто — ви і далі працюєте, як і звикли, у вашій улюбленій обліковці, до якої інтегрована програмна каса Cashalot.

Тож, пропонуємо дізнатися більше про можливості інтеграції Cashalot на прикладі кількох останніх успішно реалізованих кейсів.

Інтеграція Cashalot з ENOTE

Cashalot успішно інтегрований до програми для ветеринарних клінік та аптек ENOTE. Завдяки цій інтеграції, ведення каси, робота з розрахунками, реєстрація та видача чеків стають ще простішими для усіх користувачів програми ENOTE. Більш детально про під‘єднання ПРРО Cashalot до ENOTE читайте у нашій детальній інструкції: Підключення Cashalot в програмі для ветеринарних клінік та аптек ENOTE

Інтеграція Cashalot з «Підприємець 4»

Програмний РРО Cashalot інтегрований до програми бухгалтерського обліку для приватних підприємців і підприємств малого бізнесу — «Підприємець 4». Ця програма дозволяє автоматизувати облік практично всіх аспектів підприємницької діяльності, а завдяки інтеграції з Cashalot, ведення розрахунків теж стане простішим для усіх користувачів «Підприємець 4». Детальна інформація про налаштування Cashalot для програми «Підприємець 4» читайте у матеріалі: Під‘єднання Cashalot у програмі «Підприємець 4».

Cashalot створений, щоб полегшувати ведення розрахунків кожному підприємцеві. Інтеграції з Cashalot дозволяють спростити цей процес ще більше без додаткового освоєння працівниками нових програм.

Продовжуємо працювати, реалізовувати новий функціонал та інтеграції, щоб кожен бізнес міг використати весь потенціал програмного РРО на повну потужність. 

Інші новини

02.11.2022
Видача коштів через РРО та/або ПРРО у разі повернення товару або скасування помилково проведеної суми
Яким чином через РРО та/або ПРРО здійснюється видача коштів у разі повернення товару або скасування помилково проведеної суми?
Детальніше
31.05.2022
Статистика по чеках повернення: аналізуємо разом із Cashalot
Продовжуємо знайомити користувачів Cashalot з функціоналом та інструментами модуля «Аналітика». Цього разу ділимось інформацією про розділ «Статистика по чеках повернення».
Детальніше
13.10.2022
Створення звіту про реалізовані товари в Cashаlot
В ПРРО Cashӓlot можна створювати звіт про реалізовані товари. Для чого він потрібен та як його сформувати - розкажемо у статті.
Детальніше
15.08.2022
Проведення розрахунків через касу або РРО: скільки ПН складати?
Законодавчо не заборонено складати окремі ПН при проведенні протягом дня розрахунків через касу/РРО/ПРРО або через банківську установу чи платіжний пристрій. Деталі - у нашому мате...
Детальніше
06.12.2022
Оплата за товар кредитними коштами: що з РРО/ПРРО?
Чи застосовується РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій за товари, оплата за які відбувається запозиченими (кредитними) коштами, отриманими внаслідок оформлення кредиту в...
Детальніше
Cashälot
в ефірі