Cashalot під’єднав інтеграцію з IBS

13.11.2023
582

Програмний РРО Cashalot під’єднав нову інтеграцію – з компанією IBS (Intellectual Business Systems). Інтеграція надає змогу користувачам використовувати всі можливості ПРРО просто зі своєї обліковки та значно спрощує процес ведення розрахунків без потреби купувати додаткове обладнання чи вивчати нову програму.

Детальніше про IBS

Компанія IBS — український розробник програмного забезпечення для автоматизації торгівлі і закладів харчування. Програмні продукти IBS вже понад 20 років використовують багато торгових об'єктів України.

IBS пропонує професійні програми для автоматизації будь-яких торгових точок — магазинів, кафе, пекарень, аптек, складів, оптових баз тощо. IBS допомагає вести повний облік товарообігу — замовлення постачальнику, реалізацію, повернення, переміщення між складами, списання, інвентаризацію, переоцінку, облік вагових, рулонних, штучних товарів, мультивалютний облік.

Які можливості дає інтеграція?

Завдяки інтеграції з програмним РРО Cashalot, користувачі IBS можуть і надалі продовжувати працювати у звичній для себе системі, використовуючи при цьому весь функціонал програмної каси.

Інтеграція – це додаткові можливості для легкої роботи з касою та економія ресурсів, зокрема:

  • Мінімізація обладнання для початку роботи та економія коштів
  • Швидкий старт роботи та економія часу
  • Оптимізація роботи з касою та спрощене ведення розрахунків із різними формами обслуговування
  • Можливість сформувати посилання для оплати, яке можна передати клієнту у будь-який зручний спосіб – імейл, SMS, QR-код.

Інструкція з налаштування

Пропонуємо скористатися інструкцією з налаштування для максимально комфортного старту роботи з ПРРО Cashalot. 

Для початку встановіть ПРРО Cashalot на ваш комп’ютер згідно з інструкцією Cashalot.

Використовуючи діалог «Відкрити», відкрийте документ «Довідник касових апаратів» і виберіть ліворуч територіальний підрозділ, для якого ви створюєте новий фіскальний пристрій, як показано на малюнку нижче:

Праворуч додайте новий запис та вкажіть тип ЕККА – ПРРО Cashalot через COM-об'єкт. Тип інтерфейсу залиште – «Немає інтерфейсу зв'язку».

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! У полі «Суб'єкт господарювання» необхідно вибрати потрібну юридичну особу, від імені якої працюватиме фіскальний пристрій, який ви заводите у програму. Адже ваш магазин може торгувати від імені кількох юридичних осіб.

Після збереження запису в довіднику – натисніть кнопку «Налаштувати».

Зазначте параметри в діалозі, що відкрився:

1 – Фіскальний номер ПРРО
2 – Каталог інсталяції ПРРО 
3,4 – Шлях до папки з сертифікатами касира і пароль до них.
5 – Назва принтеру для друку чеків. Залиште DEFAULTWINDOWS, якщо бажаєте використовувати принтер за замовчуванням.

Після натисніть кнопку «ОК».

Перейдіть на вкладку «Параметри»:

Режими показу знижки встановіть – зображати знижку за позицією.

Потім відкрийте «Довідник робочих місць касового клієнта» і додайте створену касу до списку фіскальних пристроїв, що працюють з налаштованим робочим місцем:

Після перейдіть на вкладку «Профілі роботи з ЕККА»:

І зв'яжіть ваш ПРРО з необхідною товарною групою або іншим правилом, якщо це необхідно.

Готово. Тепер ви зможете користуватись новим ПРРО на налаштованому робочому місці.

Нагадуємо, що ви завжди можете звернутися до нашої служби технічної підтримки для налаштування нового обладнання або ПРРО.

Інші новини

01.09.2023
Програмний РРО Cashalot святкує три роки
Програмний РРО Cashalot вже три роки поспіль допомагає своїм користувачам вести розрахунки максимально зручно та ще за вигідною ціною. Які зміни та удосконалення відбулись за це ча...
Детальніше
28.05.2021
Чому програмний РРО вигідніший за касові апарати
Електронний облік розрахункових операцій набагато вигіднішій для ведення бізнесу. Такого висновку дійшов український уряд влітку 2018 року. І була проанонсована реформа сфери РРО.
Детальніше
15.08.2022
Коментар до останніх змін до Держреєстру РРО – від ДПС
Чи можуть використовуватися РРО, які не забезпечують відображення реквізитів марок акцизного податку в розрахункових документах, при продажу будь-яких товарів та послуг, зокрема, а...
Детальніше
01.09.2023
Відсутні обов’язкові реквізити фіскального чека: відповідальність
Яка передбачена відповідальність у разі видачі фіскального чека, в якому відсутні обов’язкові реквізити, в т. ч. акцизний податок?
Детальніше
28.10.2022
Розрахунки із застосуванням РРО/ ПРРО: чи діє готівкове обмеження?
Чи поширюється обмеження граничної суми готівкового розрахунку, встановлене у розмірі 10000 грн/ 50000 грн, на розрахунки, які здійснюються платниками податків із застосуванням реє...
Детальніше
Cashälot
в ефірі