Як отримати інформацію про «Реєстраційний номер екземпляра РРО»?

12.06.2023
394

В період дії воєнного стану обмежено доступ до публічних електронних реєстрів, тому суб’єкт господарювання з метою отримання інформації для заповнення графи «Реєстраційний номер екземпляра РРО», зокрема, заяви про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій (далі - РРО) за формою № 1-РРО (ідентифікатор форми - J/F1311405), заяви про реєстрацію книги обліку розрахункових операцій (далі – КОРО) та/або розрахункової книжки за формою № 1-КОРО (ідентифікатор форми - J/F1311304) може звернутися до:

  • виробника або постачальника РРО, на підставі заяви якого відповідний екземпляр РРО включено до реєстру екземплярів реєстраторів розрахункових операцій (далі – Реєстр). Дані щодо реєстраційного номера екземпляра РРО наявні у витягу з Реєстру, який ДПС надає виробнику/постачальнику в установленому порядку;
  • ДПС як до розпорядника даних Реєстру.

Разом з тим інформацію про реєстраційний номер екземпляру РРО можливо отримати в приватній частині Електронного кабінету в режимі перегляду облікових даних платника, пункт «Відомості про РРО».

Про це зазначено на Інформаційно-довідклвлму ресурсі “ЗІР”, категорія 109.06.

Варто зазначити, що розробник Linkos пропонує чудову альтернативу звичайним РРО - програмний РРО Cashalot. У ПРРО Cashalot є можливість і подати заяву про реєстрацію РРО за встановленою формою, і працювати з касою, і багато чого корисного.

Про оновлений Держреєстр РРО читайте в Блозі та на нашому Telegram-каналі Cashalot в ефірі.

Інші новини

24.05.2022
Статистика по чекам продажу - аналізуємо разом із Cashalot
Модуль Аналітика від Cashalot містить такий розділ, як Статистика по чекам продажу. Про те, як працює цей розділ, його можливості - розглянемо у нашому матеріалі.
Детальніше
08.02.2023
Хто в 2023 році повинен мати pos-термінали та яка відповідальність?
У 2023 році pos-термінали зобов’язані встановити усі торговці, які провадять господарську діяльність у населених пунктах з чисельністю населення понад 25 тис. осіб незалежно від пл...
Детальніше
15.08.2022
Коментар до останніх змін до Держреєстру РРО – від ДПС
Чи можуть використовуватися РРО, які не забезпечують відображення реквізитів марок акцизного податку в розрахункових документах, при продажу будь-яких товарів та послуг, зокрема, а...
Детальніше
19.10.2022
Щодо змін до Держреєстру РРО
Чи може бути причиною нарахування штрафів наявність певних застережень чи приміток в Держреєстрі РРО при використанні таких РРО?
Детальніше
Cashälot
в ефірі