Модуль «Склад» — ваш надійний помічник для ведення обліку товарних запасів

31.01.2024
572

Використовуєте у своїй діяльності облік, як контроль за товарними запасами? Тоді вам потрібен помічник для максимально зручної роботи із обліком товарних запасів. Надійне рішення — модуль «Склад» від ПРРО Cashalot.

Ведення складського обліку в модулеві «Склад» повністю відповідає вимогам ведення обліку товарів: надходження і списання товарів, зазначення інформації про контрагентів, дати, документи на товари, кількість і фактичну кількість товару. Також тут зручно шукати товар у базі й автоматично проводити інвентаризацію. У Cashalot реалізована синхронізація номенклатурних позицій складу і кас, кількості та продажів, що дає змогу контролювати бізнес і не хвилюватись через товарний облік і звітність.

Модуль розрахований на середній і малий бізнес, для ФОП, які мають обовʼязково використовувати РРО, адже має набір всіх основних документів для контролюючих органів і підтримує в режимі онлайн актуальність товарних позицій.

Новий корисний функціонал модуля «Склад»

Ми постійно працюємо над удосконаленням модуля «Склад», враховуючи всі побажання та потреби наших користувачів, тому регулярно випускаємо оновлення модуля з новими корисними функціями.

Відслідковування руху товарів

Використовуючи модуль «Склад» програмного РРО Cashalot ви можете: 

  • стежити за рухом потрібних вам товарних одиниць;
  • переглядати початкову та кінцеву ціну товару, початкову та кінцеву суму залишку у гривнях в межах обраного періоду;
  • а також формувати відповідний документ руху товарів.

При формуванні документа «Рух товару» враховуються як відповідні документи переміщення, списання, повернення та надходження, які проводились у кабінеті користувача Cashalot, так і фіскальні чеки продажу та видаткові чеки, сформовані та зареєстровані на ФСКО в робочому місці касира.

Редагування проведеного документа 

У модулі «Склад» реалізована можливість редагування проведеного документа. Корисна функція, якщо у вас, наприклад, змінилась кількість товару на складі, відповідно потрібно внести зміни у документ, щоб залишки були перераховані програмою.

Видаткові накладні

У модулі «Склад» програмного РРО Cashalot було додано можливість створювати та друкувати «Видаткові накладні», що дає змогу користувачам проводити реалізацію товарів безпосередньо зі складу.

Вибір сталого інтервалу часу

Ми додали можливість зручно обирати сталий інтервал часу (сьогодні, вчора тощо) у фільтрі «Період», а ще у «Картці номенклатури» переглядати «Історію цін» та два нових інтервали: Поточний рік та Минулий рік.

Інші доопрацювання для розділу «Склад»:

  • оптимізовано механізм отримання даних для зображення великого обсягу записів у реєстрах розділу «Склад - Залишки»;
  • реалізовано показ у реєстрі розділу «Склад - Залишки всіх наявних товарів», за якими виконано проведення документа Надходження, дата, на яку наведено залишки, зображується у заголовку реєстру;
  • відкориговано показ функціональних елементів.

Більше інформації і практичні інструкції з налаштування роботи зі «Складом» рекомендуємо переглянути у добірці відео від наших експертів.

Читайте також про можливості «Склад» для вашого бізнесу у наших попередніх матеріалах: 

Cashalot — БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМНА КАСА!
 

Інші новини

29.01.2024
Функції старшого касира у разі застосування ПРРО
На даний час при використанні ПРРО дозволяється здійснювати вхід та працювати тільки тим касирам, яких СГ зазначив у Повідомленні про надання інформації щодо кваліфікованого сертиф...
Детальніше
28.03.2023
СГ перейшов на ставку 2% єдиного податку: чи треба здійснювати перереєстрацію РРО/ПРРО?
Чи потрібно здійснювати перереєстрацію РРО та/або ПРРО з метою виключення інформації, щодо індивідуального податкового номеру в фіскальному чеку, якщо СГ включений до реєстру платн...
Детальніше
17.08.2022
Касові зміни: аналітика від Cashalot
Про те, як проаналізувати стан змін у ПРРО та підсумкові дані по розрахункових операціях, ділимось у нашому матеріалі.
Детальніше
12.06.2023
Як отримати інформацію про «Реєстраційний номер екземпляра РРО»?
Де СГ може отримати інформацію про «Реєстраційний номер екземпляра РРО», якщо в період дії воєнного стану обмежено доступ до публічних електронних реєстрів?
Детальніше
05.07.2022
Інтеграція Cashalot із plata by mono — нові можливості для ПРРО
Ми в Cashalot продовжуємо працювати і допомагати українському бізнесу. Так, відтепер у програмному РРО Cashalot доступна інтеграція із Monobank.
Детальніше
Cashälot
в ефірі