Модуль «Склад» — ваш надійний помічник для ведення обліку товарних запасів

31.01.2024
250

Використовуєте у своїй діяльності облік, як контроль за товарними запасами? Тоді вам потрібен помічник для максимально зручної роботи із обліком товарних запасів. Надійне рішення — модуль «Склад» від ПРРО Cashalot.

Ведення складського обліку в модулеві «Склад» повністю відповідає вимогам ведення обліку товарів: надходження і списання товарів, зазначення інформації про контрагентів, дати, документи на товари, кількість і фактичну кількість товару. Також тут зручно шукати товар у базі й автоматично проводити інвентаризацію. У Cashalot реалізована синхронізація номенклатурних позицій складу і кас, кількості та продажів, що дає змогу контролювати бізнес і не хвилюватись через товарний облік і звітність.

Модуль розрахований на середній і малий бізнес, для ФОП, які мають обовʼязково використовувати РРО. Крім того, з 1 грудня в Cashalot діє спеціальна пропозиція для користувачів модуля «Склад». Знижка на модуль діє для всіх, хто хоче спробувати нові можливості зручного контролю товарних запасів.

Тільки до 29 лютого 2024 року модуль «Склад» можна придбати зі знижкою 50%  — всього за 1200 грн на рік. Важливо — один модуль «Склад» купується на один ЄДРПОУ або на ДРФО, незалежно від кількості кас.  

Обов’язково скористайтесь акційною зимовою пропозицією, щоб відчути переваги додаткових можливостей, які надає Cashalot для вашої комфортної роботи!

Новий корисний функціонал модуля «Склад»

Ми постійно працюємо над удосконаленням модуля «Склад», враховуючи всі побажання та потреби наших користувачів, тому регулярно випускаємо оновлення модуля з новими корисними функціями.

Відслідковування руху товарів

Використовуючи модуль «Склад» програмного РРО Cashalot ви можете: 

  • стежити за рухом потрібних вам товарних одиниць;
  • переглядати початкову та кінцеву ціну товару, початкову та кінцеву суму залишку у гривнях в межах обраного періоду;
  • а також формувати відповідний документ руху товарів.

При формуванні документа «Рух товару» враховуються як відповідні документи переміщення, списання, повернення та надходження, які проводились у кабінеті користувача Cashalot, так і фіскальні чеки продажу та видаткові чеки, сформовані та зареєстровані на ФСКО в робочому місці касира.

Редагування проведеного документа 

У модулі «Склад» реалізована можливість редагування проведеного документа. Корисна функція, якщо у вас, наприклад, змінилась кількість товару на складі, відповідно потрібно внести зміни у документ, щоб залишки були перераховані програмою.

Видаткові накладні

У модулі «Склад» програмного РРО Cashalot було додано можливість створювати та друкувати «Видаткові накладні», що дає змогу користувачам проводити реалізацію товарів безпосередньо зі складу.

Вибір сталого інтервалу часу

Ми додали можливість зручно обирати сталий інтервал часу (сьогодні, вчора тощо) у фільтрі «Період», а ще у «Картці номенклатури» переглядати «Історію цін» та два нових інтервали: Поточний рік та Минулий рік.

Інші доопрацювання для розділу «Склад»:

  • оптимізовано механізм отримання даних для зображення великого обсягу записів у реєстрах розділу «Склад - Залишки»;
  • реалізовано показ у реєстрі розділу «Склад - Залишки всіх наявних товарів», за якими виконано проведення документа Надходження, дата, на яку наведено залишки, зображується у заголовку реєстру;
  • відкориговано показ функціональних елементів.

Більше інформації і практичні інструкції з налаштування роботи зі «Складом» рекомендуємо переглянути у добірці відео від наших експертів.

Читайте також про можливості «Склад» для вашого бізнесу у наших попередніх матеріалах: 

Cashalot — БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМНА КАСА!
 

Інші новини

26.04.2023
До уваги платників податків, які у своїй діяльності використовують РРО
Чи встановлені обмеження розрахунків готівкою між фізособами та ФОП, які в своїй діяльності використовують РРО?
Детальніше
25.08.2022
Документи, які повинні зберігатися на місці проведення розрахунків із застосуванням РРО та ПРРО
Суб’єкти господарювання, які використовують РРО для здійснення розрахункових операцій, зобов’язані на місці проведення розрахунків тримати певний перелік документів. Докладніше у н...
Детальніше
09.06.2023
Які дії СГ у разі несправності ПРРО, а саме неможливо закрити зміну та сформувати ЗЕТ-звіт?
Податківці повідомили, як діяти у разі несправності програмного реєстратора розрахункових операцій.
Детальніше
27.02.2024
Суб’єкт господарювання приймає від населення вторинну сировину та металобрухт: чи потрібен РРО/ПРРО?
Чи потрібно застосовувати РРО або ПРРО при приймання вторсировини та металобрухту від населення? Відповідно до п. 19 Переліку, при прийманні від населення вторинної сировини та мет...
Детальніше
08.03.2023
Cashalot — програмна каса як повноцінний помічник для ведення бізнесу
Cashalot – це не просто програмний РРО, це надпотужний помічник як для підприємця, так і для малого, середнього та великого бізнесу. Пропонуємо розглянути детальніше всі переваги р...
Детальніше
Cashälot
в ефірі