Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23

01.12.2023
196

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У цьому оновленні ми додали ще один корисний функціонал модуля Склад.

Контролюйте рух товарів

У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період. У розділі можна сформувати та роздрукувати звіт Рух по товару, що містить розгорнуті дані про рух обраного товару. Щоб сформувати звіт, встановіть позначку на початку рядка товару та натисніть кнопку Рух товару у заголовку таблиці.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 31.08.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.046).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022
Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot. Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 24.10.23
Після виконання імпорту виводиться протокол з загальною кількістю нових записів, що додані у довідник Номенклатура, замінених записів та невдалих записів, імпорт яких виконати не в...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.05.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.058) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 01.03.24
Відтепер Cashalot надає можливість переміщувати облікові залишки товарів між суб'єктами господарювання. Здійснювати товарообіг можна між суб’єктами господарювання, що зазначені у р...
Детальніше
Cashälot
в ефірі