Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23

01.12.2023
292

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У цьому оновленні ми додали ще один корисний функціонал модуля Склад.

Контролюйте рух товарів

У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період. У розділі можна сформувати та роздрукувати звіт Рух по товару, що містить розгорнуті дані про рух обраного товару. Щоб сформувати звіт, встановіть позначку на початку рядка товару та натисніть кнопку Рух товару у заголовку таблиці.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 03.07.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 02.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.063).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.11.2022
Знайти посилання для завантаження мобільного застосунку ПРРО Cashalot тепер можна просто на сторінці авторизації Кабінета користувача Cashalot. Натисніть на відповідну іконку та за...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.05.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.058) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 27.02.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.054).
Детальніше
Cashälot
в ефірі