Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 18.01.24

19.01.2024
180

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

Реалізовано можливість редагування проведених документів

Додали новий функціонал редагування документів модуля Склад зі статусом Проведений. Для того, щоб здійснити редагування, перейдіть до картки проведеного документа та натисніть кнопку Редагувати.

Ведення обліку товарів у ПРРО

Для модуля Склад змінили механізм активації функціоналу обліку товарів. Ця опція буде доступною автоматично після завантаження ліцензії на модуль. З меню розділу Склад прибрали налаштування Здійснювати облік товарів.

Ми прагнемо досконалості

  1. Доопрацювали механізм експорту залишків у модулі Склад.
  2. Відкоригували відображення аналітичного графіка у звіті Касові зміни.
  3. Доопрацювали відображення форм оплат у чеках, зареєстрованих з використанням FS API.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.12.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.050).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.02.24
Додали новий метод, що надає можливість синхронізації номенклатури у Кабінеті користувача з вашими обліковими системами. Докладно про використання методу можна дізнатися у описі сп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 02.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.063).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 02.08.2022
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.045). Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 11.01.24
Завдяки новому функціоналу модуля Склад тепер можна реалізовувати товари безпосередньо зі складу. У новому розділі Видаткова накладна можна сформувати Видаткову накладну, за якою р...
Детальніше
Cashälot
в ефірі