Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23

31.10.2023
182

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.

Робота з касою (версія 1.00.069)

Налаштовуйте способи оплати при продажу товарів у інтернеті

Використовуйте новий вид способу оплати Післяплата повна для продажу товарів у мережі інтернет з використанням служб доставки. Спосіб оплати Післяплата повна доступний після виконання налаштувань у Кабінеті користувача у розділі Всі каси - Налаштування - Режим каси та способи оплати - Продаж.

Нові моделі ваг для робочого місця касира

Підключайте до ПРРО моделі електронних ваг від виробника ІКС-Маркет. Підключення та налаштування ваг виконується у розділі Налаштування - Додаткове обладнання – Ваги.

Зручно переглядайте залишки товарів при формуванні чека

Тепер побачити облікові залишки товару можна у колонці Залишки вікна формування чека. За замовчуванням колонка прихована. Щоб відобразити або приховати колонку, натисніть кнопку налаштування колонок. Перегляд залишків доступний, якщо у Кабінеті користувача активовано пробний безкоштовний період для розділу Склад та встановлено опцію Здійснювати облік товарів у розділі Склад – Налаштування.

Необхідна інформація у чеках Передоплати та Післяплати

Доопрацювали способи оплати Передоплата та Післяплата згідно з вимогами ДПС. У чеках додано відображення додаткової інформації для загального коментаря до чека:

Для чека Передоплата:

«Залишок до сплати <cума післяплати> грн» (текст у полі коментар відображається при попередньому перегляді та після реєстрації чека).

Для чека Післяплата:

«Сума сплаченого авансу <cума передплати> грн» (текст у полі коментар відображається при попередньому перегляді та після реєстрації чека).

Реєструйте чеки за умови нестабільного зв’язку

Не припиняйте роботу при нестабільному інтернет-зв'язку з сучасними КЕП, збереженими у сховищі CloudKey. У разі відсутності зв’язку зі сховищем Cashalot перейде до роботи у режим «офлайн». Ви зможете продовжити створювати чеки, які будуть зареєстровані після відновлення зв’язку зі сховищем CloudKey.

Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API з СОМ інтерфейсом:

Доопрацювали відображення реквізитів платіжної системи в фіскальному чеку.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацювали механізм виконання операції Службової видачі при одночасній роботі у кількох екземплярах програми.
  2. Додали можливість змінювати ширину області розрахункових даних по чеку у вікні формування чека.
  3. Налаштували відображення даних оплати карткою у друкованій формі чеків продажу та видаткових чеків за умови заповнення значень у відповідних полях.
  4. Для зручності користувачів  розширено функціонал завантаження власних чеків з серверу ФСКО у розділі Історія операцій.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Налаштовуйте способи оплати при продажу товарів у інтернеті

У розділі Всі каси - Налаштування - Режим каси та способи оплати для режиму Продаж додано можливість налаштовувати новий вид способу оплати, що використовується при продажу товарів у мережі інтернет із використанням служб доставки: Післяплата повна.

Додано відображення нового способу оплати у звітах розділу Аналітика:

  • Статистика по чекам продажу;
  • Аналітика по реалізованим товарам.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023
Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштуват...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 04.04.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.057) та К...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 23.11.23
Тепер за допомогою Cashalot ви можете не тільки замовити необхідну кількість товарів, але й повернути товар постачальнику. У модулі Склад додано новий розділ Повернення товарів, у...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022
Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot. Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 02.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.063).
Детальніше
Cashälot
в ефірі