Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 05.09.2023

06.09.2023
378

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.066) та Кабінета Cashalot.

Робота з касою (версія 1.00.066)

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Додано можливість встановлення нових розмірів шрифтів у шаблоні друкованої форми чеків. Налаштувати шаблон друкованої форми чеків можна у розділі Налаштування – Параметри чеків.
  2. Оптимізовано швидкодію відкриття розділу Відкладені чеки.
  3. Налаштовано відображення кнопок Розгорнути чек та Згорнути чек після переходу у вікно формування чека з іншого розділу.
  4. Відкориговано механізм зміни користувача у програмі.
  5. Відкориговано перехід між полями Картки номенклатури, до яких підключено довідники, за допомогою клавіш <Tab> та <Enter>..

Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API Bridge:

  1. Відкоригована можливість використання налаштувань шаблона друкованої форми чеків при застосуванні оптимізованого режиму роботи API SPECIFICAPIMODE=2.
  2. Реалізовано додаткові контролі в API Cashalot на заповнення значень в структурі JSONGoodsLstData при спробі зареєструвати чек, який не містить дані про товар (послугу).

У оновленні Кабінета Cashalot:

Зручний вибір постачальника

Доопрацьовано механізм вибору постачальника для документа Надходження. Тепер можна обирати постачальника з Довідника контрагентів. Для цього перейдіть у розділ Склад, створіть новий або відкрийте збережений документ Надходження товарів та натисніть на іконку переходу до Довідника контрагентів у полі Постачальник. У довіднику можна знайти потрібного постачальника або ж швидко додати нового за допомогою кнопки Новий контрагент.

Нові можливості в Аналітиці по реалізованим товарам

У розділі Аналітика по реалізованим товарам додано нову колонку – Група. Колонка доступна для перегляду у табличній частині аналітики, а також при виконанні експорту в PDF та Excel.

Зміни в Аналітиці по Z-звітам

В табличну частину розділу Аналітика - Z-звіти додано окремі графи для відображення суми податку.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.03.24
У цьому оновленні ми подбали, щоб користувачі мали доступ до всіх зареєстрованих чеків, навіть тих, які за певних обставин не були отримані від ПРРО і тому відсутні у реєстрах звіт...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 10.10.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.068) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23
У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.05.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.058) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.02.24
Додали новий метод, що надає можливість синхронізації номенклатури у Кабінеті користувача з вашими обліковими системами. Докладно про використання методу можна дізнатися у описі сп...
Детальніше
Cashälot
в ефірі