Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 06.07.2023

06.07.2023
353

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Скористайтеся новими можливостями автоматизованого обліку товарних запасів

У модулі Склад додано новий розділ Переміщення товарів. У розділі можна створювати, зберігати та проводити документи Переміщення товарів. Документи призначені для переміщення товарів між складами господарських одиниць у межах одного суб’єкта господарювання.

Проведений документ Переміщення товарів враховується при обліку залишків товарів у ГО, для яких виконується переміщення.

Нагадуємо, що скористатися перевагами обліку товарних запасів можна безкоштовно, активувавши режим пробного періоду модуля Склад.

Роздруковуйте Z-звіт

У модулі Аналітика додано можливість друку Z-звіту. Роздрукувати Z-звіт можна по натисканню кнопки Друкувати у вікні перегляду друкованої форми Z-звіту.

Виконуйте Службову видачу та переглядайте Z-звіт при віддаленому закритті зміни

Додано виконання операції Службова видача при віддаленому закритті зміни у розділі Всі каси. Операція Службова видача виконується з урахуванням налаштувань Кабінета, виконаних у розділі Залишок готівки у касі (за наявності). Після успішної реєстрації друкована форма чека Службова видача відкривається для перегляду.

Також, після успішної реєстрації Z-звіту та закриття зміни додано відображення вікна друкованої форми Z-звіту для перегляду.

Працюйте з актуальними документами

У модулі Документи додано нові версії бланків (J1316605, F1316605) для документа «Заява про реєстрацію ПРРО (ф.№1-ПРРО)».

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 04.07.2022
У Кабінеті Cashӓlot реалізовано можливість налаштувати роботу з платіжним сервісом Monobank. У розділі Мій бізнес - Налаштування додано пункт Налаштування платіжного сервісу Monoba...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 25.09.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.067).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 09.05.24
Зручно відслідковуйте статус, а також дату та час його останнього оновлення, прямо у вікні детального перегляду документа! Крім того, для ще більшої зручності додано підказку щодо...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 28.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 10.10.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.068) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
Cashälot
в ефірі