Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.07.23

14.07.2023
466

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Роздруковуйте цінники для товарів

У Кабінеті Cashalot новий корисний функціонал. Відтепер, переглядаючи відомості про товари у довіднику Номенклатура або інформацію про залишки товарів у розділі Склад – Залишки товарів ви можете друкувати цінники для товарів та послуг.

Для друку цінника виділіть номенклатуру у переліку згаданих розділів та натисніть іконку Друк цінника.

У вікні редактора цінника, оберіть ГО, для якої друкується цінник, налаштуйте розміри цінника та аркушу, на якому буде виконуватися друк, а також оберіть кількість примірників. Наразі друк цінника виконується за сталим шаблоном, що містить назву, ціну, артикул, цифровий код штрих-коду номенклатури, а також, дату друку цінника. Друкуються дані, що містяться у Картці номенклатури.

Функціонал друку цінників активно доопрацьовується. Перевірте, чи відповідає нова функція вашим потребам, та обов’язково повідомте нам про ваші побажання щодо її вдосконалення. З пропозиціями звертайтеся на лінію технічної підтримки (тел. +38 044 201 06 46, +38 067 201 06 46), або пишіть нам за допомогою функції Написати розробнику на офіційному сайті.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 17.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.048).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 12.07.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.062) та Кабінета Cashalot
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 29.11.2023
Реалізовано драйвер POS-термінала Cashalot для BAS, що надає можливість використання в обліковій системі BAS банківського термінала, підключеного до РМК Cashalot. Робота з драйверо...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 02.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.063).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 26.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.074).
Детальніше
Cashälot
в ефірі