Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 06.02.2023

07.02.2023
538

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot.

Пропонуйте покупцям комплекти товарів/послуг

Пропонуйте покупцям додаткові товари/послуги, що доповнюють основний товар як аксесуари або корисні послуги та утворюють з ним комплект.

У довіднику Номенклатура у Картці товару/послуги додано вкладку Комплекти номенклатур.

На вкладці можна знайти необхідні товари/послуги та створити комплект – пов’язати їх з поточною номенклатурою.

Товари/послуги, що складають комплект, автоматично відображатимуться у чеку окремими позиціями після додавання основного товару.

Товари/послуги з комплекту є додатковою пропозицією, спрямованою на покращення обслуговування клієнтів, та, за бажанням покупця, можуть бути видалені з чека.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 29.05.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії? Підключайте мобільний еквайринг від ПриватБанку...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot 29.06.2022
У розділах Мій бізнес та Всі каси реалізовано Майстер, що спрощує реєстрацію нових ГО та ПРРО. Майстер допоможе додати відомості про нові ГО та ПРРО, автоматично заповнити та відпр...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.07.23
У Кабінеті Cashalot новий корисний функціонал. Відтепер, переглядаючи відомості про товари у довіднику Номенклатура або інформацію про залишки товарів у розділі Склад – Залишки тов...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 13.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
Cashälot
в ефірі