Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 24.10.23

25.10.2023
265

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Контролюйте імпорт номенклатури

Інтерфейс вікна імпорту номенклатури тепер більш зручний та інформативний.

Після виконання імпорту виводиться протокол з загальною кількістю нових записів, що додані у довідник Номенклатура, замінених записів та невдалих записів, імпорт яких виконати не вдалося. Причини невиконання імпорту певних даних можна переглянути по натисканню Показати деталі. Також можна знайти потрібні дані у протоколі та зберегти протокол у форматі txt.

Друкуйте цінники одразу після надходження товарів у розділі Склад

Роздрукувати цінник для товару тепер можна одразу після створення документа Надходження. Для друку цінника у реєстрі Склад - Надходження товарів виділіть рядок товару за допомогою відмітки ліворуч та натисніть на іконку Друк цінника в кінці рядка. Щоб одночасно роздрукувати цінники для кількох товарів, виділіть їх у реєстрі та натисніть на іконку Друк цінника в заголовку реєстру.

Ми прагнемо досконалості:

  1. У картці товару в розділі Склад додали відображення адреси ГО. Щоб переглянути адресу повністю, наведіть курсор миші на назву ГО.
  2. При створенні документів розділу Склад тепер можна знайти товар за 2 першими літерами, а також обрати знайдений товар за допомогою клавіші <Enter>.
  3. Відкоригували імпорт даних номенклатури з файлів, що містить велику кількість записів.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 15.12.23
Додали можливість обирати сталий інтервал часу (сьогодні, вчора тощо) у фільтрі Період розділів Аналітика, Склад та Документи. У Картці номенклатури – Історія цін додали 2 нових ін...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 18.01.24
Додали новий функціонал редагування документів модуля Склад зі статусом Проведений. Для того, щоб здійснити редагування, перейдіть до картки проведеного документа та натисніть кноп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 24.10.23
Після виконання імпорту виводиться протокол з загальною кількістю нових записів, що додані у довідник Номенклатура, замінених записів та невдалих записів, імпорт яких виконати не в...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
технічні питання
Двофакторна автентифікація у Кабінеті Cashalot
Використовуйте додатковий рівень перевірки даних під час авторизації у Кабінеті користувача. Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за доп...
Детальніше
Cashälot
в ефірі