Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 15.04.24

16.04.2024
154

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.078) та Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії

Робота з касою (версія 1.00.078)

Новий спосіб оплати – «Оплата частинами»

Тепер ваші клієнти можуть розраховуватись за товар у декілька платежів завдяки новому способу оплати – Оплата частинами.

Створення фіскального чеку з таким способом оплати – це легко! Просто оберіть варіант Оплата частинами в області розрахункових даних та виберіть тип часткової оплати: Перша сплата, Чергова сплата або Остаточний рахунок. Заповніть необхідну інформацію і проведіть оплату.

Активувати Оплату частинами можна у кабінеті користувача. Для цього відкрийте Всі каси - Налаштування - Режим, спосіб та вид оплати. Потім оберіть ПРРО і зазначте спосіб оплати – Оплата частинами.

Друк штрихкодів

Окрім цінників, тепер ви також можете роздрукувати штрихкоди товарів. Як? У модальному вікні Друк цінників та штрихкодів оберіть радіокнопку Штрихкоди, налаштуйте параметри друку і натисніть Друкувати. Готово! Роздруковані штрихкоди вже у вас.

Збереження способу оплати

Створюйте чеки швидше завдяки новій можливості збереження попереднього способу оплати!

Створіть новий чек. В полі Спосіб оплати автоматично буде обраний той спосіб, що було використано попереднього разу. Спосіб оплати зберігається навіть за умови закриття зміни. Користуйтесь!

Нові розміри цінників

Треба роздрукувати цінник, а потрібного розміру нема. Що робити? Вам – нічого, адже Cashalot вже потурбувався про це! Тепер доступні нові розміри цінників: 30х40 мм, 30х50 мм, 40х30 мм, та 40х50 мм.

Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API з СОМ інтерфейсом:

  1. Використовуйте декілька POS-терміналів! Додана можливість використання декількох POS-терміналів при роботі в API Cashalot. Для цього в API COM(Bridge) та Драйвер Cashalot для BAS реалізовано методи GetPOSTerminalList та SetDefaultPOSterminal. Ці методи дозволять отримувати інформацію про перелік налаштованих платіжних терміналів та їх ідентифікатор в Cashalot, а в подальшому виконувати встановлення налаштувань для пристрою, який буде використовуватись для проведення оплати карткою. Таким чином користувачу доступна можливість за потреби виконувати зміну  POS-терміналу перед проведенням безготівкового розрахунку, наприклад, якщо сплату коштів необхідно виконати на різні мерчанти платіжного терміналу.
  2. Відкориговано формування скороченого періодичного звіту про продаж за допомогою методу PrintPReportDate.
  3. Удосконалено роботу драйвера POS-термінала для BAS при використані платіжних терміналів підключених в USB конфігурації.

Інші приємності:

  1. ПРРО Cashalot не лише функціональний, а й візуально естетичний. Оцініть оновлений дизайн модальних вікон!
  2. Підключайте термінали Verifone від SSI для проведення платежів! Для цього в розділі Налаштування - Додаткове обладнання - POS-термінали оберіть тип конфігурації SSI (LAN).

У оновленні Кабінета Cashalot:

Налаштування «Оплати частинами»

Чудова новина! Тепер ви можете приймати оплату за товар частинами! Щоб активувати новий спосіб оплати, просто перейдіть у розділ Всі каси - Налаштування - Режим, спосіб та вид оплати. Далі оберіть ПРРО та в колонці Спосіб оплати виберіть Оплата частинами.

Налаштування додаткових видів оплати

Потрібно більше гнучкості у налаштуванні оплати? Прийнято! Тепер ви можете обирати доступні види оплати разом із режимом і способом оплати. Щоб це зробити, перейдіть в розділ Всі каси - Налаштування - Режим, спосіб та вид оплати та налаштуйте потрібний вам вид оплати - Безготівкова оплата або Комбінована оплата.

Інші приємності:

  1. Друкуйте ідеальні цінники, адже тепер у вас є ще більше розмірів на вибір: 30х40 мм, 30х50 мм, 40х30 мм, та 40х50 мм.
  2. Сортуйте дані в звітах Аналітика по реалізованим товарам та Статистика по чекам продажу за способом оплати – Оплата частинами (перша сплата), Оплата частинами (чергова сплата), і Оплата частинами (остаточний розрахунок).

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 24.10.23
Після виконання імпорту виводиться протокол з загальною кількістю нових записів, що додані у довідник Номенклатура, замінених записів та невдалих записів, імпорт яких виконати не в...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.02.24
Додали новий метод, що надає можливість синхронізації номенклатури у Кабінеті користувача з вашими обліковими системами. Докладно про використання методу можна дізнатися у описі сп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023
Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштуват...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
Cashälot
в ефірі