Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.05.2023

31.05.2023
440

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.058) та Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot

Скористайтесь перевагами автоматизованого обліку товарних запасів

Зустрічайте оновлення: відтепер у Cashalot доступний автоматизований складський облік товарних запасів.

Багато наших користувачів очікувало на цей функціонал і, недаремно, у нових розділах модуля Склад можна створювати документи по надходженню, інвентаризації та списанню товарів, переглядати та контролювати залишки товарних запасів для кожної ГО суб'єкта господарювання.

Облік залишків товарів здійснюється автоматично у режимі «онлайн» на основі чеків продажу та видаткових чеків, зареєстрованих у ПРРО, а також на основі проведених документів про надходження та списання товарів.

Скористайтеся всіма перевагами обліку товарних запасів в Cashalot, переконайтеся як це зручно, до того ж безкоштовно! Активуйте режим пробного періоду уже зараз!

Ми з нетерпінням чекаємо на зворотний зв’язок, на ваші зауваження та пропозиції щодо вдосконалення складського обліку. З пропозиціями звертайтеся на лінію технічної підтримки (тел. +38 044 201 06 46, +38 067 201 06 46), або пишіть нам за допомогою функції Написати розробнику на офіційному сайті.

Важливо: облік товарних запасів здійснюється для номенклатури із типом Товар, що збережена у довіднику Номенклатура у розділі Еталонні. Картка товару обов'язково повинна містити інформацію про собівартість. Щоб розпочати автоматизований облік залишків, для товару необхідно створити та провести документ Надходження.

Зберігайте дані контрагентів-постачальників

Для зручного зберігання даних ваших постачальників у розділі Довідники користувача додано новий довідник Контрагенти. У довіднику можна зберігати дані юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Важливо: інформація, що зберігається у довіднику, необхідна для створення документів надходження товарів у розділі Склад. При використанні автоматизованого обліку товарних запасів заповнення довідника є обов'язковим.

Переглядайте залишки товару у довіднику Номенклатура

У Картці номенклатури додано вкладку Залишки. На вкладці можна переглянути залишки товару по кожній ГО. Щоб мати можливість переглядати залишки товару, у розділі Склад – Надходження для товару необхідно створити та провести документ Надходження.

Обирайте тип у Картці групи номенклатури

У Картці групи номенклатури додано поле Тип, у якому можна обрати значення: товар або послуга. Якщо значення обране, при заповненні Картки номенклатури після вибору групи автоматично встановиться значення у полі Тип.

Робота з касою (версія 1.00.058)

Контролюйте залишки товарів

Тримайте під контролем залишки товарів при роботі у ПРРО. Переглядайте список товарів, які є у залишку, та контролюйте стан залишків у кожній ГО у новому розділі Склад – Залишки товарів.

ПРРО взаємодіє з модулем Склад у Кабінеті Cashalot, всі залишки товарів синхронізуються автоматично при продажу товарів у режимі «онлайн». Також ПРРО отримує інформацію про надходження та списання товарів із Кабінету.

Щоб контролювати та переглядати залишки товарів у ПРРО, у Кабінеті користувача активуйте пробний безкоштовний період для розділу Склад та переконайтеся, що активовано опцію Здійснювати облік товарів у розділі Склад – Налаштування (опція встановлюється автоматично після активації пробного періоду).

Залишки відображаються лише для товарів, які присутні у довіднику Номенклатура у ПРРО, перед переглядом/оновленням залишків рекомендуємо виконати синхронізацію довідника Номенклатура.

Переглянути докладну інформацію про залишок товару також можна по натисканню іконки Залишок товару у рядку відповідного товару в довіднику Номенклатура та в розділі Склад – Залишки товарів. Іконка активна у разі отримання даних про залишок товару з Кабінету користувача.

Контролюйте залишки товарів при формуванні чека

У вікні формування чека додано кнопку Оновити залишки. По натисканню кнопки виконується отримання даних про залишки товарів з Кабінету користувача.

Також, реалізовано оновлення даних про залишки товарів при виборі форми оплати чека (лише по тих товарах, що присутні у чеку).

Якщо у чек додано товар у кількості, що перевищує залишок, буде виведено відповідну підказку, кількість такого товару у чеку позначається червоною рамкою.

Оновлення інформації про залишки можливо лише для товарів, які присутні у довіднику Номенклатура у ПРРО, та за умови активації опції Здійснювати облік товарів у Кабінеті користувача, у розділі Склад – Налаштування.

Зберігайте інформацію про залишки товарів

Зберігайте дані про залишки товарів у файлі формату .xlsx, натиснувши кнопку Експорт у розділі Склад – Залишки товарів. Зберігаються дані для товарів, що відповідають параметрам відбору, встановленим у верхній частині сторінки розділу.

Також, можна зберегти дані про залишки певного товару по натисканню кнопки Експорт у вікні Залишок товару, при перегляді залишку товару в довіднику Номенклатура та в розділі Склад – Залишки товарів.

Керуйте знижками

Реалізовано запам'ятовування обраного виду знижки Знижка на суму або Відсоткова знижка при встановленні знижки на суму чека. Обраний вид знижки зберігається у наступних сеансах роботи з ПРРО.

Додавайте дані з термінальних сліп-чеків

Для способів оплати Картка та Комбінована оплата додано можливість вводити дані з термінальних сліп-чеків.

При виборі способу оплати Картка або Комбінована оплата відображається кнопка Відкрити дані про оплату. По натисканню на кнопку для заповнення доступні додаткові поля:

  • Ідентифікатор еквайра;
  • Ідентифікатор термінала;
  • Сума;
  • ЕПЗ;
  • Платіжна система;
  • Код авторизації;
  • RRN;
  • Чек №;
  • Дата і час транзакції.

Додаткові поля необов’язкові для заповнення.

Вказані додаткові дані про оплату відображаються у друкованій формі чеків продажу та видаткових чеків. Незаповнені поля у друкованих формах чеків не відображаються.

Заповнюйте картки номенклатури зручніше

При обранні значення у полі Група у Картці номенклатури реалізовано автоматичне заповнення полів:

  • Тип;
  • ПДВ та лiтера;
  • Акцизний податок та лiтера;
  • Одиниця виміру.

Поля заповнюються даними, зазначеними для обраної групи товарів/послуг, відповідно до налаштувань, отриманих з Кабінета користувача.

Використовуйте POS-термінали

Реалізовано можливість для підключення POS-терміналів по протоколу BPOS1. Додано налаштування підключення POS-термінала по протоколу BPOS1-(USB/СОМ) та BPOS1-(LAN) у розділі Налаштування – Додаткове обладнання – POS-термінали.

Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API з СОМ інтерфейсом

Відкориговано механізм закриття зміни в режимі «офлайн» за допомогою API CОМ (Bridge) або Драйверу для BAS, якщо зміна вже була закрита у програмі ПРРО Cashalot.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацьовано можливість використання ключів КЕП у форматі .pfx.
  2. Доопрацьовано механізм копіювання фіскального номера чека у реєстрі Історія операцій.
  3. Оптимізовано швидкість роботи з довідником Номенклатура, що містить значну кількість записів.
  4. Налаштовано отримання інформації про реєстрацію чека Службового внесення у разі нестабільного інтернет-з’єднання при відкритті зміни.
  5. У розрахунковій області при формуванні Видаткового чека змінено назву поля Сума до сплати, грн на Сума повернення, грн.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 26.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.074).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023
Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштуват...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 28.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
технічні питання
Двофакторна автентифікація у Кабінеті Cashalot
Використовуйте додатковий рівень перевірки даних під час авторизації у Кабінеті користувача. Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за доп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 25.09.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.067).
Детальніше
Cashälot
в ефірі