Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 01.03.24

01.03.2024
85

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

Переміщуйте облікові залишки товарів між суб’єктами господарювання

У цьому оновленні Cashalot порадує користувачів новим очікуваним функціоналом модуля Склад.

Відтепер Cashalot надає можливість переміщувати облікові залишки товарів між суб'єктами господарювання. Здійснювати товарообіг можна між суб’єктами господарювання, що зазначені у розділі Мій бізнес.

Для швидкого створення документів додали Майстер оформлення товарообігу між СГ. У вікні Майстра просто оберіть операцію, яку необхідно виконати: Передача товарів або Повернення між організаціями, та вкажіть обов’язкові дані для створення документів: постачальника, отримувача товару – суб’єктів господарювання та їх господарські одиниці, а також дату документа, оберіть товар, що переміщується.

Майстер створить необхідні документи:

  • при Передачі товару - документи Видаткова накладна у постачальника та Надходження товарів у отримувача;
  • при Поверненні між організаціями - документи Повернення товарів у СГ, що повертає товар, та Надходження товарів у СГ, якому повертається товар.

Якщо у вікні Майстра активовано опцію Створити номенклатуру, Майстер автоматично створить картку номенклатури для товару, який відсутній у довіднику отримувача.

Переглянути, відкоригувати та провести документи можна у відповідних реєстрах модуля Склад: Надходження товарів, Повернення товарів та Видаткова накладна.

Знаходьте номенклатуру за допомогою сканера штрихкодів

Додали можливість пошуку номенклатури за штрихкодом. Для пошуку у розділі Довідник «Номенклатура» та у документах модуля Склад просто зіскануйте штрихкод товару за допомогою сканера штрихкодів. Якщо номенклатура знайдена, її дані відобразяться у вікні програми.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 20.11.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.051) та м...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 23.11.23
Тепер за допомогою Cashalot ви можете не тільки замовити необхідну кількість товарів, але й повернути товар постачальнику. У модулі Склад додано новий розділ Повернення товарів, у...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 18.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.073).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashӓlot 08.11.2022
У Кабінеті користувача Cashӓlot реалізовано можливість налаштувати відображення довільних повідомлень у друкованій формі чеків. У розділі Всі каси – Налаштування додано пункт Довіл...
Детальніше
Cashälot
в ефірі