Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 16.03.2023

20.03.2023
412

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.056) та Кабінета Cashalot.

Робота з касою (версія 1.00.056)

Встановлюйте оновлення з вікна ПРРО

Додано можливість встановлювати оновлення безпосередньо з вікна ПРРО. Якщо доступне нове оновлення, на панелі інструментів вікна програми відображатиметься кнопка, натиснувши на яку можна перейти до встановлення оновлення програми.

Синхронізуйте довідники Номенклатура під час роботи з касою

Тепер синхронізувати довідник Номенклатура можна, не залишаючи вікно формування чека. Кнопку синхронізації довідника додано на панель інструментів вікна ПРРО.

Контролюйте термін дії сертифіката касира

У розділі Всі каси додано відображення дати закінчення дії сертифіката касира, що відкрив зміну. Якщо до закінчення дії сертифіката 45 днів або менше, дата відображатиметься червоним кольором.

Переглядайте дані користувачів

Оптимізовано відображення даних про користувачів у розділі Налаштування - Користувачі. Додано відображення ідентифікатора сертифіката та строк дії сертифіката. Якщо користувач має кілька сертифікатів, дані кожного сертифіката відображаються окремо.

Надійно зберігайте дані про чеки

При примусовому завершенні «офлайн» зміни реалізовано автоматичне копіювання невідправлених до ФСКО чеків у реєстр Відкладені чеки. Фіскальний номер невідправленого чека, з якого була зроблена копія, також зберігається у реєстрі.

Зберігайте чеки Передоплати та Післяплати у реєстрі Відкладені чеки

Додано можливість відкласти чек зі способом оплати Передоплата або Післяплата по натисканню на кнопку Новий чек. Щоб відкласти чек, у вікні, що відкриється, натисніть на кнопку Відкласти чек.

Заповнюйте реквізити товарів правильно

Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД для підакцизних товарів при додаванні нового товару у чек без збереження картки у довіднику Номенклатура. Нагадуємо, продаж без збереження картки номенклатури можлива після виконання відповідних налаштувань у Кабінеті користувача у розділі Всі каси – Налаштування - Продаж без картки номенклатури та по вільній ціні.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Реалізовано контроль суми післяплати для чека, що містить товари із ціною, яка заокруглюється.
  2. У чеку Післяплати реалізовано відображення суми передоплати без врахування суми заокруглення.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Відкориговано налаштування груп номенклатури для ПРРО у розділі Всі каси – Налаштування – Групи номенклатури, за умови, якщо відсутні групи номенклатури, створені користувачем.
  2. Оптимізовано механізм імпортування номенклатури у розділі Довідники.
  3. Відкориговано перерахунок значення поля Націнка, % при зміненні значення поля Ціна продажу, грн у Картці номенклатури.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 20.11.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.051) та м...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.11.2022
Знайти посилання для завантаження мобільного застосунку ПРРО Cashalot тепер можна просто на сторінці авторизації Кабінета користувача Cashalot. Натисніть на відповідну іконку та за...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 27.02.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.054).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023
Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштуват...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 18.01.24
Додали новий функціонал редагування документів модуля Склад зі статусом Проведений. Для того, щоб здійснити редагування, перейдіть до картки проведеного документа та натисніть кноп...
Детальніше
Cashälot
в ефірі