Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.07.23

31.07.2023
345

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Зображення товарів у картці номенклатури

Додавайте зображення товару у картку Номенклатури. Щоб додати малюнок натисніть поле у лівому верхньому куті картки номенклатури та оберіть файл з зображенням товару.

Вдосконалюємо друк цінників

Тепер можна одночасно виконувати друк цінників для всіх товарів довідника Номенклатура. Щоб обрати всі позиції довідника встановіть налаштування Всі у заголовку таблиці.

Швидко додавайте ціну номенклатури, що діятиме в усіх ГО

У вікні Нова ціна додано опцію Встановити ціну для всіх ГО. Якщо опція встановлена, вказана ціна буде застосовуватися у всіх ГО поточного СГ, всі попередні ціни втрачають чинність та переміщуються до архіву.

Створюйте новий товар на складі зручніше

При додаванні нового товару у розділах Склад – Надходження товарів та Інвентаризація товарів у картці Номенклатури додано автоматичне заповнення поля Тип значенням Товар.

Вся необхідна інформація у періодичному звіті щодо Z-звітів

У розділі Аналітика - Z-звіти доопрацьовано відображення нульових показників по формам оплати Готівка та Картка у блоці Повернення при формуванні періодичного звіту (повного та скороченого).

У друкованій формі повного періодичного звіту у частині Загальні підсумки розрахункових операцій по Z-звітах додано відображення фіскального номера Z-звіту.

Ми прагнемо до досконалості:

1. Для документів Надходження товарів реалізовано додаткові шаблони для друку:

- Прибуткова накладна (без ПДВ);
- Прибуткова накладна (ціна з ПДВ).

Друк за шаблоном Прибуткова накладна (без ПДВ) виконується, якщо у табличній частині Надходження товарів відсутні позиції з ПДВ та колонка ПДВ, % не заповнена для всіх товарів.

Друк за шаблоном Прибуткова накладна (ціна з ПДВ) виконується, якщо у табличній частині Надходження товарів присутні позиції з ПДВ та колонка ПДВ, % заповнена для всіх товарів, узагальнюючий рядок ПДВ, грн дорівнює або більше 0,00 грн.

2. У довіднику Номенклатура реалізовано пошук номенклатури за назвою без врахування порядку слів.

3. Доопрацьовано можливість використання ключів КЕП у форматі .pfx.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 06.07.2023
У модулі Склад додано новий розділ Переміщення товарів. У розділі можна створювати, зберігати та проводити документи Переміщення товарів. Документи призначені для переміщення товар...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot 29.06.2022
У розділах Мій бізнес та Всі каси реалізовано Майстер, що спрощує реєстрацію нових ГО та ПРРО. Майстер допоможе додати відомості про нові ГО та ПРРО, автоматично заповнити та відпр...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.03.24
У цьому оновленні ми подбали, щоб користувачі мали доступ до всіх зареєстрованих чеків, навіть тих, які за певних обставин не були отримані від ПРРО і тому відсутні у реєстрах звіт...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.12.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.050).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.11.2022
Знайти посилання для завантаження мобільного застосунку ПРРО Cashalot тепер можна просто на сторінці авторизації Кабінета користувача Cashalot. Натисніть на відповідну іконку та за...
Детальніше
Cashälot
в ефірі