Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.07.23

31.07.2023
460

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Зображення товарів у картці номенклатури

Додавайте зображення товару у картку Номенклатури. Щоб додати малюнок натисніть поле у лівому верхньому куті картки номенклатури та оберіть файл з зображенням товару.

Вдосконалюємо друк цінників

Тепер можна одночасно виконувати друк цінників для всіх товарів довідника Номенклатура. Щоб обрати всі позиції довідника встановіть налаштування Всі у заголовку таблиці.

Швидко додавайте ціну номенклатури, що діятиме в усіх ГО

У вікні Нова ціна додано опцію Встановити ціну для всіх ГО. Якщо опція встановлена, вказана ціна буде застосовуватися у всіх ГО поточного СГ, всі попередні ціни втрачають чинність та переміщуються до архіву.

Створюйте новий товар на складі зручніше

При додаванні нового товару у розділах Склад – Надходження товарів та Інвентаризація товарів у картці Номенклатури додано автоматичне заповнення поля Тип значенням Товар.

Вся необхідна інформація у періодичному звіті щодо Z-звітів

У розділі Аналітика - Z-звіти доопрацьовано відображення нульових показників по формам оплати Готівка та Картка у блоці Повернення при формуванні періодичного звіту (повного та скороченого).

У друкованій формі повного періодичного звіту у частині Загальні підсумки розрахункових операцій по Z-звітах додано відображення фіскального номера Z-звіту.

Ми прагнемо до досконалості:

1. Для документів Надходження товарів реалізовано додаткові шаблони для друку:

- Прибуткова накладна (без ПДВ);
- Прибуткова накладна (ціна з ПДВ).

Друк за шаблоном Прибуткова накладна (без ПДВ) виконується, якщо у табличній частині Надходження товарів відсутні позиції з ПДВ та колонка ПДВ, % не заповнена для всіх товарів.

Друк за шаблоном Прибуткова накладна (ціна з ПДВ) виконується, якщо у табличній частині Надходження товарів присутні позиції з ПДВ та колонка ПДВ, % заповнена для всіх товарів, узагальнюючий рядок ПДВ, грн дорівнює або більше 0,00 грн.

2. У довіднику Номенклатура реалізовано пошук номенклатури за назвою без врахування порядку слів.

3. Доопрацьовано можливість використання ключів КЕП у форматі .pfx.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 09.05.24
Зручно відслідковуйте статус, а також дату та час його останнього оновлення, прямо у вікні детального перегляду документа! Крім того, для ще більшої зручності додано підказку щодо...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 16.11.23
Продовжуємо дбати про потреби наших користувачів та розширювати можливості модуля Склад. У новій версії Кабінета Cashalot користувачі можуть створювати замовлення необхідної кілько...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 01.12.2022
Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за допомогою Google Authenticator. Використання двофакторної автентифікації надає додатковий рівень...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 03.07.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 17.07.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.083). Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
Cashälot
в ефірі