Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023

15.06.2023
353

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Налаштовуйте відправку чеків у SMS

Тепер можна налаштувати відправку чеків покупцям у SMS з використанням сервісу розсилки повідомлень TurboSMS.

Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.

Зверніть увагу, у Cashalot припиняється підтримка роботи з сервісом AtomPark. Сервіс AtomPark не буде доступним для налаштування нових підключень. Користувачі, що вже мають налаштовану відправку SMS за допомогою AtomPark, зможуть  користатися цим сервісом до моменту зміни налаштувань.

Редагуйте номенклатуру зручніше

Швидко відкрити Картку номенклатури для редагування можна, натиснувши на рядку номенклатури лівою кнопкою миші.

Швидко переглядайте кількість номенклатури

У довіднику Номенклатура додано відображення загальної кількість номенклатури, що належить до обраного розділу: Еталон, Архівні, Всі та Нові.

Ми прагнемо до досконалості:

В розділі Аналітика відкориговано сортування записів реєстру Z-звіти за значенням колонок: Господарська одиниця, ПРРО та Касир.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 04.07.2022
У Кабінеті Cashӓlot реалізовано можливість налаштувати роботу з платіжним сервісом Monobank. У розділі Мій бізнес - Налаштування додано пункт Налаштування платіжного сервісу Monoba...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.07.23
Додавайте зображення товару у картку Номенклатури. Щоб додати малюнок натисніть поле у лівому верхньому куті картки номенклатури та оберіть файл з зображенням товару.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 01.12.2022
Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за допомогою Google Authenticator. Використання двофакторної автентифікації надає додатковий рівень...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 26.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.074).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 01.03.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.055)
Детальніше
Cashälot
в ефірі