Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 16.11.23

17.11.2023
430

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Замовляйте товари у постачальника

Продовжуємо дбати про потреби наших користувачів та розширювати можливості модуля Склад.

У новій версії Кабінета Cashalot користувачі можуть створювати замовлення необхідної кількості товарів у постачальника.

У модулі Склад додано розділ Замовлення товарів, що надає можливість створювати, заповнювати та зберігати документи Замовлення товарів.

Створюйте внутрішні штрихкоди для нових товарів

Тепер можна генерувати внутрішні штрихкоди одразу при заповненні картки нового товару ще до збереження товару та перенесення його до еталонних.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.11.2022
Знайти посилання для завантаження мобільного застосунку ПРРО Cashalot тепер можна просто на сторінці авторизації Кабінета користувача Cashalot. Натисніть на відповідну іконку та за...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 15.04.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.078) та Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 19.08.24
Тепер ви можете заблокувати робоче місце касира для більшої безпеки. Просто натисніть на іконку замка у верхній панелі навігації, і касу буде заблоковано без закриття зміни. Ніхто...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 01.03.24
Відтепер Cashalot надає можливість переміщувати облікові залишки товарів між суб'єктами господарювання. Здійснювати товарообіг можна між суб’єктами господарювання, що зазначені у р...
Детальніше
Cashälot
в ефірі