Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 16.11.23

17.11.2023
321

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Замовляйте товари у постачальника

Продовжуємо дбати про потреби наших користувачів та розширювати можливості модуля Склад.

У новій версії Кабінета Cashalot користувачі можуть створювати замовлення необхідної кількості товарів у постачальника.

У модулі Склад додано розділ Замовлення товарів, що надає можливість створювати, заповнювати та зберігати документи Замовлення товарів.

Створюйте внутрішні штрихкоди для нових товарів

Тепер можна генерувати внутрішні штрихкоди одразу при заповненні картки нового товару ще до збереження товару та перенесення його до еталонних.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 17.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.048).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.02.24
Додали новий метод, що надає можливість синхронізації номенклатури у Кабінеті користувача з вашими обліковими системами. Докладно про використання методу можна дізнатися у описі сп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 08.11.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.070) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.03.24
У цьому оновленні ми подбали, щоб користувачі мали доступ до всіх зареєстрованих чеків, навіть тих, які за певних обставин не були отримані від ПРРО і тому відсутні у реєстрах звіт...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 03.07.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
Cashälot
в ефірі