Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 10.10.2023

10.10.2023
342

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.068) та Кабінета Cashalot.

Робота з касою (версія 01.00.068)

Контролюйте час продажу алкогольних напоїв

Cashalot  контролюватиме час продажу алкогольних напоїв, і автоматично заборонить проведення даної операції у невстановлений час. Попередньо необхідно у Кабінеті користувача у розділі Мій бізнес – Налаштування - Час продажу алкогольних напоїв встановити період часу, у який дозволяється продаж алкогольних напоїв.

При спробі додати у чек номенклатуру, коди УКТЗЕД якої починаються з 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208, у період часу, що не відповідає дозволеному інтервалу, на ПРРО буде виведено повідомлення, у якому зазначається дозволений час продажу алкогольних напоїв.

Налаштовуйте пристрої введення інформації

Тепер можна налаштовувати використання декількох пристроїв введення інформації.

Налаштувати використання пристроїв Клавіатура або Сканер можна у новому розділі Налаштування - Додаткове обладнання – Пристрої введення. У розділі можна додавати кілька пристроїв одного типу.

Щоб додати пристрій, підключіть його до комп’ютера, у розділі Пристрої введення оберіть його тип, залежно від типу пристрою, що налаштовується, введіть символи з клавіатури або зіскануйте штрихкод, у разі потреби, введіть назву пристрою та збережіть налаштування.

Повертайте товари та послуги, реалізовані зі способом оплати Інтернет-продаж

Виконуйте повернення по фіскальному чеку зі способом оплати Інтернет-продаж у разі неотримання або відмови від товару покупцем. Можна формувати видатковий чек з формами оплати Передоплата та/або Післяплата.  Функція Провести повернення доступна для створених чеків повернення, у яких не змінювалися дані по товарах. У разі зміни даних по товарах будуть доступні види повернення Повернення готівкою, Повернення на картку, Комбіноване повернення.

Відправляйте відкладені чеки на реєстрацію

Відправляйте одразу декілька чеків на реєстрацію з реєстру Відкладені чеки. Щоб обрати чеки, які необхідно зареєструвати, встановіть відмітки у відповідних рядках та натисніть кнопку Зареєструвати чек.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Розширено перелік розмірів цінників, які можна обрати при налаштуванні друку цінників.
  2. Відкориговано відправку на реєстрацію видаткового чека, сформованого на основі чека передоплати після реєстрації чека післяплати.
  3. Змінено назву кнопки у вікні формування видаткового чека з Повернення безготівкове на Повернення на картку.

​​У оновленні Кабінета Cashalot

Керуйте обліковими даними

Відтепер користувачі можуть змінювати дані, зазначені у обліковому записі.

Змінювати дані можна у розділі Налаштування – Профіль акаунта. Для редагування доступні поля:

  • ПІБ – прізвище, ім’я та по батькові користувача;
  • Email – електронна адреса;
  • Телефон – номер телефону.

При зміні номера телефону необхідно підтвердити операцію, ввівши код, отриманий у SMS. Якщо увімкнено двофакторну автентифікацію, підтвердити зміни необхідно як за SMS кодом, так і за допомогою Google Authenticator. Після зміни номера телефону Cashalot запропонує авторизуватися за новим номером.

Обмежуйте час продажу алкогольних напоїв

Cashalot автоматично контролюватиме час продажу алкогольних напоїв, і заборонить проведення даної операції у невстановлений час.

У розділі Мій бізнес – Налаштування додано налаштування Час продажу алкогольних напоїв, де можна встановити період часу, у який дозволяється продаж алкогольних напоїв. Можна налаштувати обмеження як для всіх ГО, так і для обраних ГО.

Обмеження продажу у визначений час діє для номенклатури товарів, що містять УКТЗЕД, які починаються з 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. У картці Надходження товарів реалізовано автоматичне заповнення поля Договір значенням номера договору із картки контрагента. Поле Договір заповнюється значенням після вибору назви контрагента у полі Постачальник.
  2. У розділі Аналітика – Касові зміни відкориговано назву колонки Збір ПФ 7,5%, грн.
  3. Відкориговано роботу з каталогами дискового простору при використанні мобільної версії кабінету користувача Cashalot.
  4. Оновлено довідник Код території за КАТОТТГ.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 02.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.063).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 06.02.2023
Пропонуйте покупцям додаткові товари/послуги, що доповнюють основний товар як аксесуари або корисні послуги та утворюють з ним комплект.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashӓlot 08.11.2022
У Кабінеті користувача Cashӓlot реалізовано можливість налаштувати відображення довільних повідомлень у друкованій формі чеків. У розділі Всі каси – Налаштування додано пункт Довіл...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 03.02.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.053).
Детальніше
Cashälot
в ефірі