Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022

15.12.2022
465

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot.

Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot

Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.

Прочитати повідомлення можна, натиснувши на іконку з зображенням дзвоника у правому верхньому куті сторінки програми. Якщо є нові непрочитані повідомлення, біля іконки відображається зелена крапка.

Повідомлення розподілені по розділам, що відповідають їх змісту. Розділ відображається за наявності відповідних повідомлень. Якщо повідомлень нема, назва розділу відсутня.

Після прочитання кожне повідомлення відображатиметься у розділі 7 днів. Після чого повідомлення автоматично видаляється. Всі повідомлення певного розділу вважаються прочитаними після розгортання розділу.

Перший раз попередження про закінчення терміну дії ліцензії надходить за 45 днів. Далі повідомлення з попередженням надходять кожні 5 днів.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 20.11.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.051) та м...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot 29.06.2022
У розділах Мій бізнес та Всі каси реалізовано Майстер, що спрощує реєстрацію нових ГО та ПРРО. Майстер допоможе додати відомості про нові ГО та ПРРО, автоматично заповнити та відпр...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 13.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 18.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.073).
Детальніше
Cashälot
в ефірі