Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022

15.12.2022
595

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot.

Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot

Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.

Прочитати повідомлення можна, натиснувши на іконку з зображенням дзвоника у правому верхньому куті сторінки програми. Якщо є нові непрочитані повідомлення, біля іконки відображається зелена крапка.

Повідомлення розподілені по розділам, що відповідають їх змісту. Розділ відображається за наявності відповідних повідомлень. Якщо повідомлень нема, назва розділу відсутня.

Після прочитання кожне повідомлення відображатиметься у розділі 7 днів. Після чого повідомлення автоматично видаляється. Всі повідомлення певного розділу вважаються прочитаними після розгортання розділу.

Перший раз попередження про закінчення терміну дії ліцензії надходить за 45 днів. Далі повідомлення з попередженням надходять кожні 5 днів.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 30.05.24
Авторизація за допомогою хмарного підпису Cloudkey стала більш швидкою та зручною. Тепер вам достатньо вказати лише код ЄДРПОУ або ІПН і система сама знайде ваші сертифікати.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 26.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.074).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 23.11.23
Тепер за допомогою Cashalot ви можете не тільки замовити необхідну кількість товарів, але й повернути товар постачальнику. У модулі Склад додано новий розділ Повернення товарів, у...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 06.07.2023
У модулі Склад додано новий розділ Переміщення товарів. У розділі можна створювати, зберігати та проводити документи Переміщення товарів. Документи призначені для переміщення товар...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
Cashälot
в ефірі