«Як M.E.Doc — найкращий для звітності, так і Cashalot — найкращий для розрахункових операцій», — Дмитро Борисов

09.02.2024
232

Комерційний директор Linkos Group, амбасадор ПРРО — Дмитро Борисов — виступив на Великому Річному Семінарі 7eminar.com, де розповів про шлях програмного продукту Cashalot від суто ПРРО до комплексного рішення для підприємців, в якому є не тільки реєстрація чеків, а й облік товарів, аналітика продажів, повноцінний офлайн-режим, функціональний мобільний застосунок, готова інтеграція з різними обліковими системами.

«Компанія Linkos Group була першою, хто повірив у електронну звітність, ще тоді, коли це здавалося майже неможливим, і вже 23 роки ми дотримуємося принципу «Однією мовою з податковою». А у 2020 році ми долучилися до розробки нових стандартів, які дозволили перевести всі розрахункові операції в електронний вигляд. Так зʼявився ще один продукт, який допомагає бізнесу виконувати норми законодавства — програмна каса Cashalot.

Сьогодні Cashalot — один з флагманів на ринку ПРРО, адже за результатами відкритого голосування Спілки українських підприємців — СУП, наша програма була визнана Найкращим технологічним рішенням у 2023 році», — розповів Дмитро Борисов.

«Рішення Cashalot підходить для всіх: від маленького ФОПа, де є одна каса, який, наприклад, має кав’ярню, — до великої торгової мережі, яка має сотні кас і магазинів. Це можуть бути: онлайн-магазини, ломбарди, аптеки, всі, хто реєструють розрахункові операції можуть користуватись нашим рішенням, — зауважив амбасадор ПРРО Дмитро Борисов під час виступу. — Ще один дуже важливий аспект, за роки роботи нашої компанії, ми зрозуміли, що мало зробити просто класний продукт, важлива — комунікація з користувачами продукту. Коли є люди, до яких можна прийти, і які допоможуть із програмним забезпеченням, підкажуть, де, як і що налаштувати. У програми Cashalot є представники по всій Україні — понад 500 сертифікованих партнерів, які пройшли відповідне навчання і сертифікацію, і можуть вам допомогти в налаштуванні роботи програмного забезпечення. Де би ви не були — чи в моєму рідному Ужгороді, чи в Краматорську — ви знайдете наших спеціалістів».

Можливості ПРРО Cashalot дозволяють кожному користувачеві вести розрахунки відповідно до вимог законодавства, легко аналізувати свою діяльність, а також зручно вести складський облік. А зараз модуль «Склад» доступний зі знижкою 50%. Спеціальна пропозиція для всіх, хто хоче спробувати нові можливості зручного контролю товарних запасів.

Детально про модуль ви можете прочитати у нашому попередньому матеріалі: «Модуль «Склад» — ваш надійний помічник для ведення обліку товарних запасів»

«Як наш M.E.Doc — найкращий для звітності, так і наш Cashalot — найкращий для розрахункових операцій», — переконаний комерційний директор Linkos Group Дмитро Борисов.

Як бачите, Cashalot — БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМА КАСА! Спробуйте вже сьогодні та переконайтесь самі.

Читайте також:

Інші новини

09.02.2024
«Як M.E.Doc — найкращий для звітності, так і Cashalot — найкращий для розрахункових операцій», — Дмитро Борисов
Комерційний директор Linkos Group, амбасадор ПРРО — Дмитро Борисов — виступив на Великому Річному Семінарі 7eminar.com, де розповів про шлях програмного продукту Cashalot від суто...
Детальніше
25.12.2023
Казковий подарунок від Cashalot: річна ліцензія на програмну касу за півціни
З 25 грудня у Cashalot стартує казкова акція до Нового року — “Більше кешу вашій касі!”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість придбати ліцензію зі зни...
Детальніше
08.12.2023
Cashalot визнаний «Найкращим технологічним рішенням»
Програмний РРО Cashalot завоював почесне перше місце у номінації «Найкраще технологічне рішення» від Спілки українських підприємців — Премія: СУП 2023.
Детальніше
31.05.2023
«Форсайт 2.3»: розвиток ПРРО та нові можливості Cashalot
26 травня Linkos, вперше за три роки, зібрав партнерів на всеукраїнську конференцію «Форсайт 2.3» у форматі офлайн.
Детальніше
19.01.2024
Cashalot — преміумпартнер Великого Річного Семінару
Програмний РРО Cashalot взяв участь у Великому Річному Семінарі від 7eminar.com, як преміумпартнер. Це грандіозна подія року для всіх бухгалтерів України, адже саме тут щороку бухг...
Детальніше
Cashälot
в ефірі