«Своє ІТ. Шоурум українського ПЗ»: Cashalot презентуватиме свої можливості

06.09.2023
306

Пропонуємо провести найближчу пʼятницю із максимальною користю для свого бізнесу. Наприклад, відвідати одну із наймасштабніших подій цієї осені — «Своє ІТ. Шоурум українського ПЗ», що відбудеться вже 8 вересня у КВЦ «Парковий».

Мета цього заходу — популяризувати українське програмне забезпечення серед користувачів, підвищити рівень довіри до вітчизняних ІТ-рішень, щоб українці назавжди відмовились від використання будь-яких російських ПЗ. Саме тому українські ІТ-компанії зберуться під одним дахом, щоб продемонструвати вам свої найкращі програмні продукти, які щодня підкорюють український ринок.

Серед учасників звісно ж буде Linkos Group та наш програмний РРО Cashalot для зручного ведення розрахунків, який щодня полегшує роботу бізнесу будь-яких масштабів. Ви також можете приєднатись до події, щоб познайомитись із крутими українськими продуктами, а також завітати до нашого стенду Cashalot, де проходитиме презентація можливостей нашого ПРРО.

Ви зможете самостійно спробувати Cashalot у роботі: виписати чек, подивитись як працює мобільна каса та переконатись, що ваш смартфон може цілком замінити касовий апарат, протестувати модулі «Склад» та «Аналітика», а також отримати безоплатну консультацію від наших фахівців.

Відвідати подію «Своє ІТ. Шоурум українського ПЗ» може кожен — просто зареєструйтесь на сайті і приходьте, щоб познайомитись із крутими українськими програмними продуктами та можливо обрати для свого бізнесу новий потужний сервіс.

Підтримаймо разом український бізнес, адже тільки обираючи «свої» сервіси, можна назавжди забути про всі продукти ворожого сусіда. Бо українське — завжди найкраще та найрідніше! 

Інші новини

31.05.2023
«Форсайт 2.3»: розвиток ПРРО та нові можливості Cashalot
26 травня Linkos, вперше за три роки, зібрав партнерів на всеукраїнську конференцію «Форсайт 2.3» у форматі офлайн.
Детальніше
01.12.2023
Акційна пропозиція від Cashalot: купуй модуль «Склад» зі знижкою -50%
З 1 грудня в Cashalot діє спеціальна пропозиція для користувачів модуля «Склад». Знижка на модуль діє для тих, хто вже безплатно перевірив усі переваги ведення обліку товарів у Cas...
Детальніше
09.02.2024
«Як M.E.Doc — найкращий для звітності, так і Cashalot — найкращий для розрахункових операцій», — Дмитро Борисов
Комерційний директор Linkos Group, амбасадор ПРРО — Дмитро Борисов — виступив на Великому Річному Семінарі 7eminar.com, де розповів про шлях програмного продукту Cashalot від суто...
Детальніше
25.12.2023
Казковий подарунок від Cashalot: річна ліцензія на програмну касу за півціни
З 25 грудня у Cashalot стартує казкова акція до Нового року — “Більше кешу вашій касі!”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість придбати ліцензію зі зни...
Детальніше
Cashälot
в ефірі