Акційна пропозиція від Cashalot: купуй модуль «Склад» зі знижкою -50%

01.12.2023
50004



З 1 грудня в Cashalot діє спеціальна пропозиція для користувачів модуля «Склад». Знижка на модуль діє для тих, хто вже безплатно перевірив усі переваги ведення обліку товарів у Cashalot, а також для тих, хто хоче спробувати нові можливості зручного контролю товарних запасів.

Придбати

Сформувати довідники та номенклатурні позиції, контролювати надходження та списання товарів, переміщувати товари між торговими точками, автоматично підраховувати залишки та формувати акт інвентаризації, де будуть зазначені всі фактичні залишки товарів, — все це можна завдяки додатковому модулю у сервісі Cashalot.

«Склад» знадобиться підприємцям, які хочуть значно спростити ведення складського обліку, а також ФОПам, які ще не мають автоматизованого складського обліку.

Нагадуємо, що згідно з наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2021 №496 фізичні особи-підприємці, зокрема, платники єдиного податку, зобов’язані вести облік товарних запасів.

Ведення складського обліку в модулеві «Склад» повністю відповідає вимогам ведення обліку товарів: надходження і списання товарів, зазначення інформації про контрагентів, дати, документи на товари, кількість і фактичну кількість товару. Також тут зручно шукати товар у базі й автоматично проводити інвентаризацію. У Cashalot реалізована синхронізація номенклатурних позицій складу і кас, кількості та продажів, що дає змогу контролювати бізнес і не хвилюватись через товарний облік і звітність.

З 1 грудня 2023 року до 29 лютого 2024 року модуль «Склад» можна придбати зі знижкою 50%  — всього за 1200 грн на рік. Важливо — один модуль «Склад» купується на один ЄДРПОУ або на ІПН, незалежно від кількості кас.  

Поспішайте скористатися акційною зимовою пропозицією і відчути переваги додаткових можливостей, які надає Cashalot для вашої комфортної роботи!

Читайте також про можливості «Склад» для вашого бізнесу у наших попередніх матеріалах: 

Cashalot — БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМНА КАСА

Придбати

Інші новини

31.05.2023
«Форсайт 2.3»: розвиток ПРРО та нові можливості Cashalot
26 травня Linkos, вперше за три роки, зібрав партнерів на всеукраїнську конференцію «Форсайт 2.3» у форматі офлайн.
Детальніше
19.01.2024
Cashalot — преміумпартнер Великого Річного Семінару
Програмний РРО Cashalot взяв участь у Великому Річному Семінарі від 7eminar.com, як преміумпартнер. Це грандіозна подія року для всіх бухгалтерів України, адже саме тут щороку бухг...
Детальніше
06.09.2023
«Своє ІТ. Шоурум українського ПЗ»: Cashalot презентуватиме свої можливості
Пропонуємо провести найближчу пʼятницю із максимальною користю для свого бізнесу. Наприклад, відвідати одну із наймасштабніших подій цієї осені — «Своє ІТ. Шоурум українського ПЗ»,...
Детальніше
09.02.2024
«Як M.E.Doc — найкращий для звітності, так і Cashalot — найкращий для розрахункових операцій», — Дмитро Борисов
Комерційний директор Linkos Group, амбасадор ПРРО — Дмитро Борисов — виступив на Великому Річному Семінарі 7eminar.com, де розповів про шлях програмного продукту Cashalot від суто...
Детальніше
Cashälot
в ефірі