Cashalot визнаний «Найкращим технологічним рішенням»

08.12.2023
532



Маємо чудові новини та привід для гордості — програмний РРО Cashalot завоював почесне перше місце у номінації «Найкраще технологічне рішення» від Спілки українських підприємців — Премія: СУП 2023.

Ось так наш Cashalot стрімголов і з перемогою вривається в останній місяць 2023 року і все завдяки вам, наші любі користувачі. 

Нагороду отримав комерційний директор Linkos Group, амбасадор ПРРО — Дмитро Борисов.  «Програмний продукт Cashalot допомагає тисячам підприємців виконувати норми законодавства щодо розрахункових операцій і, водночас, примножувати статки, завдяки зручній автоматизованій роботі з касами, складом і аналітикою продажів»,  — зазначив Дмитро. «Визнання Спілкою українських підприємців нашого софту Cashalot як найкращого технологічного рішення на ринку України — ще раз підтверджує ефективність і чудовий користувацький досвід клієнтів програм компанії Linkos Group. Адже за 23 роки розробки ми не тільки напрацювали досвід і надійність, а й удосконалили навички розуміння підприємців та їхніх потреб. Саме клієнтоорієнтований підхід у розробці дозволяє нам створювати дійсно круті продукти і бути першими серед ПРРО», — розповів Дмитро Борисов.



Cashalot — більше ніж програмна каса! Це сучасна альтернатива традиційним залізним касам, що дозволяє зручно і швидко реєструвати чеки в ДПС та має безліч корисних додаткових функцій для бізнесу.

Так, програмна каса Cashalot підходить для будь-якого бізнесу — ФОП чи юрособи. Серед користувачів продукту: власники та співробітники онлайн-магазинів, великих торгових мереж, аптек, медичних установ, салонів краси, ломбардів, сервісів обміну валют, таксі, різних торгових точок тощо. Сервіс Cashalot можна встановити як на комп’ютер, так і на телефон чи планшет: для зручності користувачів продукту розроблений мобільний додаток iOS та Android. Сучасний ПРРО несе як економічну вигоду для користувача – він дешевший, так і практичну – зручний і швидкий у роботі.​



Широкий функціонал ПРРО Cashalot надає можливість виконувати налаштування залежно від потреб і особливостей бізнесу.

Так, можливості Cashalot вражають кожного користувача:

  • Використовуйте звичайні POS-термінали з мобільним застосунком.
  • Друкуйте цінники, етикетки на спеціалізовані принтери з бек-офісу, десктоп та мобільного застосунку.
  • Друкуйте чеки на Wi-Fi та Bluetooth-принтерах просто з мобільного застосунку, адже ваш смартфон стає повноцінним касовим апаратом.
  • До нашого ПРРО ви можете під’єднати сканер штрихкодів до РМК, а також додавати значення штрихкоду до друкованих чеків.
  • Для економії паперу радимо скористатись нашим функціоналом з налаштування розміру шрифту і міжрядкових відступів, який доступний як у десктоп-рішенні, так і мобільному застосунку.
  • Функціонал популярних товарів дає змогу у десктопній програмі чи просто  у мобільному застосунку швидко знайти товари, котрі продаються найчастіше.
  • Функціонал «Залишок готівки в касі» автоматично визначає суму, яка має залишитись у касі під час закриття зміни та переносить її до наступної зміни під час відкриття.
  • Додавайте коментарі до відкладених чеків, що допоможе зробити кожен відкладений чек унікальним, або використати у наступному замовленні.
  • Користуйтесь функціоналом — управління цінами для всіх ГО, або окремо для кожної, щоб застосувати однакову ціну для всіх господарських одиниць за кілька кліків.
  • Складський облік доступний для вас просто у програмі Cashalot, завдяки модулю «Склад».
  • Доступна зручна інтеграція з ПРРО Cashalot — беззаперечна вигода для будь-якого бізнесу.

Пишаємось своєю перемогою, нашими неймовірними фахівцями та відданими користувачами. Вдячні за ваш щоденний вибір і працюємо далі, щоб створювати для вас найкомфортніші умови ведення розрахунків. 

Інші новини

17.06.2024
IT-холдинг Linkos Group взяв участь у другому шоурумі українського програмного забезпечення Своє.IT 2024
14 червня у Києві відбувся другий шоурум українського програмного забезпечення Своє.IT 2024. Учасники заходу мали можливість відкрити для себе українське ПЗ, протестувати необхідни...
Детальніше
06.09.2023
«Своє ІТ. Шоурум українського ПЗ»: Cashalot презентуватиме свої можливості
Пропонуємо провести найближчу пʼятницю із максимальною користю для свого бізнесу. Наприклад, відвідати одну із наймасштабніших подій цієї осені — «Своє ІТ. Шоурум українського ПЗ»,...
Детальніше
31.05.2023
«Форсайт 2.3»: розвиток ПРРО та нові можливості Cashalot
26 травня Linkos, вперше за три роки, зібрав партнерів на всеукраїнську конференцію «Форсайт 2.3» у форматі офлайн.
Детальніше
Cashälot
в ефірі