Як не втратити контроль над продажами за відсутності електрики? ВІДЕО

22.07.2024
415

25 липня у YouTube Gold-партнера розробника Linkos Group Групи компаній «Інтелектуальний сервіс» відбувся прямий ефір за участі експертів з ПРРО Дмитра Борисова та Євгена Шеханіна. Спеціалісти відповіли на одне з головних запитань, яке нині хвилює український бізнес, а саме — як не втратити контроль над продажами за відсутності електроенергії?

Дивіться відео і дізнавайтеся:

  • Які рішення пропонує ПРРО для роботи під час відключень електрики?
  • Які переваги мобільного ПРРО у порівнянні зі стаціонарними гаджетами в умовах відсутності електроенергії?
  • Що потрібно зробити українському підприємцю, щоб реєструвати чеки в офлайн-режимі?
  • Як проводити розрахункові операції та видавати чеки без електрики?
  • Що відбувається з чеками, сформованими в офлайн-режимі, під час відсутності інтернету та електроенергії?
  • Які типи бізнесу найчастіше використовують мобільний застосунок?

Протягом прямого ефіру Дмитро Борисов також розповів більше про роботу ПРРО Cashalot та компанію-розробника цього рішення — Linkos Group.

Наш Cashalot чи не єдиний на ринку України програмний РРО, який має повноцінний офлайн-режим, тобто може виконувати всі функції без наявності світла та інтернету. Звісно, основна перевага — це мобільність. Мобільний застосунок ПРРО Cashalot має весь набір функціональних можливостей, як і стаціонарне робоче місце касира, тому, взявши з собою планшет/смартфон, ви можете продавати й одразу реєструвати чеки будь-де та за будь-яких умов”, — розповів про переваги Cashalot Дмитро Борисов.

Своєю чергою Євген Шеханін так прокоментував потреби українців при виборі ПРРО: “Важливо: якщо клієнт обирає інтеграційне рішення Cashalot, то каса в нього може працювати в офлайн-режимі. А зараз це дуже важливо. Уявіть, що вимикається світло, немає інтернету, це великі збитки для підприємців. Але у нас є рішення для вас”.

Дізнавайтесь корисні поради від експертів з ПРРО, щоб зробити свій бізнес максимально ефективним за будь-яких обставин!

Більше про спікерів:

Дмитро Борисов — комерційний директор Linkos Group та Амбасадор ПРРО

Linkos Group — український ІТ-холдинг, який займається розробкою цифрових рішень для автоматизації бізнесу. Linkos Group створює ІТ-продукти у сфері електронної звітності та електронного документообігу, які вже понад 20 років використовує бухгалтерія та бізнес всієї країни. Програмний РРО Cashalot розробки Linkos Group завоював почесне перше місце у номінації «Найкраще технологічне рішення» від Спілки українських підприємців — Премія: СУП 2023.

Євген Шеханін — керівник служби підтримки клієнтів ПРРО ГК "Інтелектуальний сервіс"

Група компаній "Інтелектуальний сервіс" — це українська компанія, яка спеціалізується на наданні рішень в галузі інформаційних технологій, бухгалтерського обліку та консалтингу. Gold-партнер Linkos Group ГК "Інтелектуальний сервіс" зосереджена на впровадженні та підтримці інноваційних програмних продуктів для бізнесу.
 

Інші новини

17.06.2024
IT-холдинг Linkos Group взяв участь у другому шоурумі українського програмного забезпечення Своє.IT 2024
14 червня у Києві відбувся другий шоурум українського програмного забезпечення Своє.IT 2024. Учасники заходу мали можливість відкрити для себе українське ПЗ, протестувати необхідни...
Детальніше
19.01.2024
Cashalot — преміумпартнер Великого Річного Семінару
Програмний РРО Cashalot взяв участь у Великому Річному Семінарі від 7eminar.com, як преміумпартнер. Це грандіозна подія року для всіх бухгалтерів України, адже саме тут щороку бухг...
Детальніше
Cashälot
в ефірі