Cashalot — преміумпартнер Великого Річного Семінару

19.01.2024
349

Програмний РРО Cashalot взяв участь у Великому Річному Семінарі від 7eminar.com, як преміумпартнер. Це грандіозна подія року для всіх бухгалтерів України, адже саме тут щороку бухгалтери мають змогу отримати відповіді на всі запитання, дізнатися величезну кількість корисної інформації і нові фішки, які значно спрощують щоденну рутинну роботу.

Семінар запамʼятався усім учасникам корисною інформацією та взаємним обміном досвідом, цінними призами та приємними акціями від партнерів. А наш амбасадор ПРРО Cashalot, комерційний директор Linkos Group — Дмитро Борисов відкривав захід і налаштував усіх на продуктивний день. Учасники семінару змогли познайомитись краще із ПРРО Cashalot, скуштувати конкурсне смачне печиво із передбаченнями і отримати цінні призи.

Так, під час заходу, методом жеребкування було визначено троє переможців, які отримали фірмові набори Cashalot — плед та термокружку, які зігріватимуть їх зимовими вечорами. Окрім цього, учасники мали змогу взяти участь і в онлайн-конкурсі — потрібно було просто пригоститись печивом із передбаченням та опублікувати фото у соцмережах із хештегом #cash_a_lot. 

Ми у Cashalot дякуємо всім за участь і ваші світлини та раді повідомити, що вже визначили нашого переможця — Ніну Шевченко. Теплі подарунки скоро отримає і переможниця онлайн-розіграшу, а ми завжди вдячні за вашу активну участь у всіх наших конкурсах. 


Звісно ж ми не забули і про вигідну акційну пропозицію на найкращу програмну касу Cashalot — знижку 50% на річну ліцензію, яка триває до 31 січня 2024 року.

Нагадуємо і вам, що ПРРО Cashalot дозволяє зручно і швидко реєструвати чеки в Державній податковій службі України і підходить для будь-якого бізнесу — ФОП чи юрособи. Кожному користувачеві доступно: швидке відкриття та закриття зміни касира, формування Z-звіту, робота в режимі офлайн, передача електронного чека покупцеві, автоматичне оновлення системи, онлайн-підтримка, під’єднання додаткового обладнання, аналітика чеків і продажів, ведення складського обліку. Тож, обовʼязково скористайтеся акційною пропозицією до кінця січня 2024 року і придбайте програмну касу за найвигіднішою ціною.

Cashalot — БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМНА КАСА! 

Інші новини

31.05.2023
«Форсайт 2.3»: розвиток ПРРО та нові можливості Cashalot
26 травня Linkos, вперше за три роки, зібрав партнерів на всеукраїнську конференцію «Форсайт 2.3» у форматі офлайн.
Детальніше
01.12.2023
Акційна пропозиція від Cashalot: купуй модуль «Склад» зі знижкою -50%
З 1 грудня в Cashalot діє спеціальна пропозиція для користувачів модуля «Склад». Знижка на модуль діє для тих, хто вже безплатно перевірив усі переваги ведення обліку товарів у Cas...
Детальніше
08.12.2023
Cashalot визнаний «Найкращим технологічним рішенням»
Програмний РРО Cashalot завоював почесне перше місце у номінації «Найкраще технологічне рішення» від Спілки українських підприємців — Премія: СУП 2023.
Детальніше
25.12.2023
Казковий подарунок від Cashalot: річна ліцензія на програмну касу за півціни
З 25 грудня у Cashalot стартує казкова акція до Нового року — “Більше кешу вашій касі!”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість придбати ліцензію зі зни...
Детальніше
Cashälot
в ефірі