Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.02.24

15.02.2024
146

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

Синхронізуйте номенклатуру із вашими обліковими системами

Додали новий метод, що надає можливість синхронізації номенклатури у Кабінеті користувача з вашими обліковими системами. Докладно про використання методу можна дізнатися у описі специфікації, розділ Імпорт номенклатур, або за посиланням https://my.cashalot.org.ua/swagger.

Зберігайте дані реєстру Рух товарів

Додали можливість зберігати дані реєстру Рух товарів модуля Склад у файл формату xlsx. Для збереження даних натисніть кнопку Експорт, яку ми додали у заголовку таблиці розділу. Експортуються записи, що відповідають фільтрам, обраним у таблиці реєстру.

Ми прагнемо досконалості:

  1. Відкоригували формування звітів: Періодичний звіт (повний) та Періодичний звіт (скорочений) у розділі Аналітика - Z-звіти.
  2. Відкоригували роботу функції Оновити дані з Monobank у розділі Всі каси - Налаштування - Інтернет-еквайринг від Monobank за наявності збереженого зашифрованого токена в розділі Мій бізнес – Налаштування - Платіжний сервіс Monobank.
  3. Налаштували збереження ціни товару при створенні нової номенклатури у документах модуля Склад за умови встановлення опції Встановити ціну для всіх.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 01.03.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.055)
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022
Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot. Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 18.01.24
Додали новий функціонал редагування документів модуля Склад зі статусом Проведений. Для того, щоб здійснити редагування, перейдіть до картки проведеного документа та натисніть кноп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot 29.06.2022
У розділах Мій бізнес та Всі каси реалізовано Майстер, що спрощує реєстрацію нових ГО та ПРРО. Майстер допоможе додати відомості про нові ГО та ПРРО, автоматично заповнити та відпр...
Детальніше
Cashälot
в ефірі