Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 15.12.23

15.12.2023
251

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

Ми прагнемо до досконалості:

1. Додали можливість обирати сталий інтервал часу (сьогодні, вчора тощо) у фільтрі Період розділів Аналітика, Склад та Документи. У Картці номенклатури – Історія цін додали 2 нових інтервали: Поточний рік та Минулий рік.

2. Виконали доопрацювання у розділі Склад:

  • оптимізували механізм отримання даних для відображення великого обсягу записів у реєстрах розділу Склад - Залишки;
  • реалізували відображення у реєстрі розділу Склад - Залишки всіх наявних товарів, по яким було виконано проведення документа Надходження, дата, на яку наведено залишки, відображається у заголовку реєстру;
  • відкоригували відображення функціональних елементів.

3. У розділі Аналітика – Аналітика по реалізованим товарам:

  • додали можливість відображати та приховувати колонку реєстру Код УКТЗЕД;
  • додали збереження налаштувань відображення колонок реєстру після повторного входу у розділ або акаунт;
  • відкоригували розрахунок загальної суми знижки у графі Сума знижки, грн.

4. Додали автоматичне оновлення графічного штрихкоду на ціннику відповідно до обраного типу: Штрихкод виробника або Внутрішній штрихкод. Якщо формат штрихкоду не відповідає формату EAN-13 на ціннику відображатиметься напис «Штрихкод».

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 24.01.2024
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.075).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 21.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.064).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.07.23
У Кабінеті Cashalot новий корисний функціонал. Відтепер, переглядаючи відомості про товари у довіднику Номенклатура або інформацію про залишки товарів у розділі Склад – Залишки тов...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.03.24
У цьому оновленні ми подбали, щоб користувачі мали доступ до всіх зареєстрованих чеків, навіть тих, які за певних обставин не були отримані від ПРРО і тому відсутні у реєстрах звіт...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
Cashälot
в ефірі