Інтеграція Cashalot з пристроями від iMin

22.04.2024
316

Ваш бізнес потребує мобільності та гнучкості?  Займаєтесь роздрібною торгівлею, доставкою, таксі, надаєте кур'єрські послуги чи послуги майстра за викликом тощо? 

Тоді наша нова інтеграція ПРРО Cashalot із пристроями від iMin саме для вас. Тепер ви можете скористатись гаджетом для реєстрації розрахункових операцій, що поєднує в собі всі необхідні можливості для ведення розрахунків: приймання платіжних карток від покупців, сканування штрихкодів товарів, реєстрації та друку фіскальних чеків.

Все працює дуже  просто — вам допоможе Point of sale (POS) пристрій від iMin із встановленим на ньому мобільним застосунком Cashalot. Він повністю задовольняє потреби касира в торговому обладнанні у місці продажу.

Сучасний світ потребує сучасних рішень: мобільних, універсальних, зручних. Тому велику увагу при розробці нашого мультифункціонального ПРРО Cashalot ми приділяємо саме мобільному застосунку. Ми забезпечуємо підприємців не просто програмою для реєстрації чеків, а повноцінним інструментом для автоматизації касової роботи прямо на мобільному пристрої. Інтеграція з пристроями iMin — можливість надати підприємцям рішення, що допоможе розвивати власну справу,” — зазначає CEO IT-холдингу Linkos Group Олеся Білоусова.

Бренд iMin відомий своїми інноваційними рішеннями у сфері технологій і платіжних систем. iMin пропонує широкий вибір спеціальних пристроїв для різних типів бізнесу, включно з роздрібною торгівлею, ресторанами, готелями та іншими сферами. Їхні POS-рішення зазвичай включають сенсорні екрани, можливість приймати різні види платежів та інші функції для оптимізації роботи.

Для нас дуже цінно співпрацювати з лідерами ринку ПРРО і надати можливість своїм клієнтам обрати найкраще технологічне рішення — програмну касу Cashalot — для встановлення на POS-термінал від iMin, — поділився враженням від інтеграції CEO компанії Technologic, офіційного постачальника iMin в Україні, Максим Хоров. — Ми завжди чуємо своїх клієнтів і розширюємо можливості для забезпечення їх потреб у веденні бізнесу”.

Тож, ми раді повідомити вам, що на пристроях від iMin вже можна встановити мобільний застосунок ПРРО Cashalot та використовувати всі можливості програмної каси.

Переваги мобільних POS-терміналів із встановленим на них мобільним застосунком Cashalot:

  • компактність та мобільність
  • універсальність та функціональність
  • економія і вигода

У користувачів більше немає потреби купувати кілька пристроїв одночасно — NFC-термінал та планшет чи ноутбук, адже достатньо просто встановити наш Cashalot на пристрій від iMin і вам відкриваються всі можливості комфортного ведення розрахункових операцій.

У разі виникнення будь-яких питань щодо налаштування або роботи на пристрої від iMin з нашим ПРРО, ви можете зв’язатися з нашою службою технічної підтримки або звернутися до наших партнерів у вашому регіоні.

Телефони технічної підтримки:

+380 67 201 06 46
+380 44 201 06 46

Обрати партнера у вашому регіоні можна тут.

Інші новини

19.09.2023
СГ здійснює діяльність у сфері надання послуг таксі: що з РРО/ПРРО?
ДПСУ надала роз’яснення СГ щодо законодавства у сфері здійснення розрахунків при надані послуг (в т.ч. послуг таксі).
Детальніше
23.02.2024
Додаток до ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним: як внести зміни щодо РРО?
Як внести зміни у додаток до ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним щодо РРО? Нагадуємо, що роздрібна торгівля, зокрема, пальним може здійснюватися суб’єктами господарюванн...
Детальніше
27.12.2023
Підсумки 2023 року: Cashalot продовжує розвиватися та вдосконалюватися
2023 рік був роком великих змін для програмного РРО Cashalot. Одним із важливих досягнень стало визнання програмної каси Cashalot найкращим технологічним рішенням 2023 року. Також...
Детальніше
25.12.2023
Відміна транзакції відбулась одразу після оплати: що з РРО/ПРРО?
Чи необхідно СГ застосовувати РРО/ПРРО, якщо кошти за товар були сплачені через фінансового посередника, але відміна транзакції відбулась одразу після оплати і не передбачає як отр...
Детальніше
15.08.2022
Проведення розрахунків через касу або РРО: скільки ПН складати?
Законодавчо не заборонено складати окремі ПН при проведенні протягом дня розрахунків через касу/РРО/ПРРО або через банківську установу чи платіжний пристрій. Деталі - у нашому мате...
Детальніше
Cashälot
в ефірі