iMin Falcon 1 із ПРРО Cashalot: надайте високий рівень обслуговування вашим клієнтам

16.09.2024
171

Сьогодні український бізнес потребує ефективних рішень для конкурентоспроможності та досягнення бажаних результатів. Передові технології та функції сучасних гаджетів дають змогу проводити безконтактні транзакції за допомогою мобільних платіжних додатків і карт. Саме таким пристроєм є iMin Falcon 1 в інтеграції із ПРРО Cashalot.

Що потрібно знати про iMin Falcon 1?

Компактний POS-термінал iMin Falcon 1 безсумнівно можна назвати гаджетом "усе-в-одному". Адже він має вбудований принтер чеків та створений для забезпечення зручної роботи у сфері роздрібної торгівлі. До того ж доступна версія з NFC-зчитувачем. Елегантний настільній POS-термінал замінить безліч більше не потрібних для касира пристроїв.

POS-термінал iMin Falcon 1 доступний у таких версіях:

  • Falcon 1 2/16 Гб;
  • Falcon 1 2/16 Гб + NFC;
  • Falcon 1 4/32 Гб + NFC.

Кому знадобиться iMin Falcon 1?

Ультрасучасний POS-терміналом iMin Falcon 1 стане в нагоді тим, хто працює у сфері роздрібної торгівлі, продає свої послуги, займається готельним бізнесом, має власний ресторан тощо. Завдяки цьому пристрою ви зможете приймати оплати картками в магазинах, на ринках, ярмарках, в кав'ярнях, салонах краси, СТО.

Завдяки встановленню мобільного застосунку програмної каси Cashalot на POS-термінал iMin Falcon 1 ви зможете з легкістю реєструвати і видавати чеки покупцям. А в поєднанні із банківським платіжним застосунком приймати безконтактні оплати.

Основні характеристики iMin Falcon 1:

  • 10,1-дюймовий HD-дисплей із високою роздільною здатністю 1280x800 забезпечує яскраве та чітке зображення;
  • додатковий екран розширює ваші можливості та підвищує ефективність роботи;
  • операційна система Android 11 Series для надійної та зручної роботи;
  • підтримка SIM-карти для безперервного підключення до інтернету та мобільного зв’язку в будь-який час і в будь-якому місці.

Чому варто обрати саме iMin Falcon 1?

Компактний розмір. iMin Falcon 1 портативний, тож його легко переносити.

Швидкість. Вбудований сканер штрих-кодів слугує для оперативного і точного зчитування інформації про товари.

Безконтактна оплата. Пристрій поєднує в собі передові технології та функції, дозволяє проводити безконтактні транзакції за допомогою мобільних платіжних додатків і карт. Усе завдяки вбудованому NFC-зчитувачу.

На додаток, ви можете підключитися до інтернету через Wi-Fi або Ethernet для обробки платежів у реальному часі, друкувати чеки та квитанції. Пристрій також підтримує різне додаткове обладнання. Характеристики принтера iMin Falcon 1: швидкість друку — 250 мм/сек, ширина стрічки — 80 мм, максимальний діаметр рулону — 80 мм, автообрізувач.

Тож із iMin Falcon 1 ви отримуєте максимум функціональних можливостей в одному компактному пристрої. Не лише високотехнологічні характеристики, а й вражаюча продуктивність, мінімалістичний сучасний дизайн, який пасує для будь-якого робочого столу, й підтримка платежів NFC гарантують безпечні та зручні транзакції. А це, своєю чергою, призводить до процвітання вашого бізнесу та української економіки загалом!

Придбати POS-термінал iMin Falcon 1 з уже встановленим ПРРО Cashalot можна у нашого партнера — компанії Technologic.

Якщо маєте додаткові запитання стосовно налаштування або роботи програмної каси Cashalot, то наша служба технічної підтримки працює для вас! Зв’яжіться з нами або зверніться до наших партнерів у вашому регіоні.

Телефони технічної підтримки:

+380 67 201 06 46
+380 44 201 06 46

Обрати партнера у вашому регіоні можна тут.

 

Інші новини

18.09.2023
Який порядок та термін реєстрації ПРРО?
Податківці нагадали, який порядок та термін реєстрації ПРРО.
Детальніше
20.06.2024
ФОП здійснює продаж власно вирощеної чи виготовленої продукції: що з РРО/ПРРО?
До уваги ФОП, які здійснюють продаж власно вирощеної, відгодованої чи виготовленої продукції. Вам потрібен РРО/ ПРРО.
Детальніше
30.08.2023
Щодо реєстрації чеків без зазначення даних про товар чи послугу
На практиці зустрічаються випадки, коли касир формує фіскальний чек без зазначення даних про товар чи послугу, так званий «нульовий» чек. Чи правомірно це, та чи буде зареєстровано...
Детальніше
23.02.2023
Чи має право СГ використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю?
Суб’єкт господарювання має право використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю, якщо такі ПРРО не потребують задіяння касирів. Я...
Детальніше
Cashälot
в ефірі