Новий функціонал Cashalot для вашої каси

09.11.2022
522

У ПРРО Cashalot реалізовано можливість розділяти групи номенклатурних позицій між касами. Тобто можно надати змогу одній касі працювати з однією групою товарів, а другій касі – з іншою. 

Чим корисні налаштування груп номенклатури?

Налаштування груп номенклатури надає можливість користувачам Cashalot організовувати свої бізнес-процеси більш правильно, гнучко і з урахуванням особливостей кожного бізнесу.

Які переваги отримує підприємець, маючи функціонал налаштування груп номенклатури?

По-перше, управлінська функція, за допомогою якої СГ може розмежовувати розподілення номенклатурних груп між своїми структурними підрозділами, торговими площадками, магазинами тощо.

По-друге, гнучкість, за допомогою чого підприємець може змінювати номенклатурні групи, як йому зручно, забезпечуючи свої точки продажу фокусним доступом до тих товарів, які зазначена точка має реалізовувати.

По-третє, функція контролю, завдяки якій можна розв’язати питання пересортиці товару. Саме використання груп номенклатури та налаштування відображення для певного ПРРО  сприятиме мінімізації помилок під час пересортиці товарів.  

Кому це потрібно?

Такі опції (функція управління, механізм гнучкості) потрібні для тих СГ, які: 

  • мають великий асортимент товарів;
  • групують товари;
  • здійснюють змішані види діяльності, зокрема, надають послуги та продають товари (наприклад: СТО надає послуги з ремонту авто та продають супутні товари).

Отже, налаштування груп номенклатури для ПРРО дає бізнесу можливість реалізовувати товари за чітким розподілом, уникати помилок та формувати якісний аналіз діяльності своїх точок продажу і співробітників.

Щоб дізнатися детальніше про функціонал та особливості його налаштування радимо переглянути наш новий випуск на YouTube-каналі ЕДО talks: 

Спробуйте нову функцію від Cashalot та допоможіть своєму бізнесу працювати ще ефективніше.

Інші новини

17.08.2022
Касові зміни: аналітика від Cashalot
Про те, як проаналізувати стан змін у ПРРО та підсумкові дані по розрахункових операціях, ділимось у нашому матеріалі.
Детальніше
05.03.2021
ПРРОфіт для бізнесу — програмний РРО замість традиційних кас
ПРРОфіт для бізнесу — програмний РРО замість традиційних кас
Детальніше
19.10.2022
Щодо змін до Держреєстру РРО
Чи може бути причиною нарахування штрафів наявність певних застережень чи приміток в Держреєстрі РРО при використанні таких РРО?
Детальніше
13.12.2022
Анонс нового функціоналу. Плани Cashalot на майбутнє
Однак, попри труднощі, ми всі продовжуємо боротися, жити і будувати плани на майбутнє. Ми теж маємо плани на наступний рік і вирішили привідкрити таємницю та поділитися майбутніх н...
Детальніше
15.08.2022
Коментар до останніх змін до Держреєстру РРО – від ДПС
Чи можуть використовуватися РРО, які не забезпечують відображення реквізитів марок акцизного податку в розрахункових документах, при продажу будь-яких товарів та послуг, зокрема, а...
Детальніше
Cashälot
в ефірі