До уваги користувачів ПРРО, які використовують Київстар

13.12.2023
378

Державна податкова служба України повідомляє, що фіскальний сервер ДПС працює в штатному режимі.

Користувачі ПРРО, які для зв’язку з фіскальним сервером ДПС використовують засоби оператора «Київстар», до відновлення його стабільної роботи та для безперервного проведення розрахункових операцій можуть перейти у режим офлайн згідно з Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», або переключитися на іншого оператора.

Читайте також: 

Інші новини

02.09.2022
Ліміт каси: у яких випадках можна змінювати?
Установлений ліміт каси та строки здавання готівки можуть переглядатися за наявності відповідних обставин. Докладніше у нашому матеріалі.
Детальніше
13.10.2022
Створення звіту про реалізовані товари в Cashаlot
В ПРРО Cashӓlot можна створювати звіт про реалізовані товари. Для чого він потрібен та як його сформувати - розкажемо у статті.
Детальніше
18.08.2022
Програмний РРО Cashalot святкує два роки
Сьогодні програмний РРО — це не просто програмка для реєстрації чеків у ДПС, це справжній помічник кожного підприємця, який дбає про свій бізнес та цінує свій час.
Детальніше
18.04.2023
Пересувна торгівля: чи потрібен РРО/ПРРО?
Чи застосовують ФОП - єдинники 1-4 груп РРО/ПРРО при здійсненні роздрібної торгівлі через засоби пересувної торгівельної мережі, що розташовані за межами стаціонарних приміщень?
Детальніше
11.04.2023
Несвоєчасне закриття зміни і формування щоденних Z-звітів через повітряну тривогу
Щодо можливого несвоєчасного закриття зміни і формування щоденних фіскальних звітних чеків (щоденних Z-звітів) через форс-мажорні обставини (повітряну тривогу, відсутність світла т...
Детальніше
Cashälot
в ефірі