Інтернет-еквайринг у ПРРО Cashalot: зручне приймання онлайн-платежів

07.02.2024
351

Cashalot — функціональний програмний РРО, який допомагає українським підприємцям вести облік розрахункових операцій та відповідати вимогам законодавства.

Однією з корисних функцій Cashalot є інтернет-еквайринг, що дає можливість приймати онлайн-платежі за товари та послуги.

Переваги використання інтернет-еквайрингу у Cashalot:

  • Зручність: ви можете приймати платежі з будь-якого місця та в будь-який час.
  • Швидкість: платежі зараховуються на ваш рахунок моментально.
  • Безпека: Cashalot використовує сучасні методи захисту даних, щоб гарантувати безпеку платежів.
  • Простота: використовувати інтернет-еквайринг у Cashalot дуже просто.

Інтернет-еквайринг у Cashalot – це зручне та безпечне рішення для приймання онлайн-платежів. Завдяки цій функції ви зможете розширити можливості вашого бізнесу та збільшити ваші продажі.

Так, у програмному РРО Cashalot реалізовано можливість приймати оплату за допомогою різних інструментів :

  • QR-каса plata by mono (раніше monopay)
  • платіжний сервіс LiqPay
  • сервіс WayForPay

Після налаштування інтернет-еквайрингу за допомогою будь-якого з обраних сервісів ви зможете:

  • Створювати посилання для оплати.
  • Вбудовувати кнопки оплати на ваш сайт.
  • Приймати платежі за допомогою QR-кодів.

Форма оплати за допомогою платіжних сервісів призначена для формування, реєстрації та друку фіскальних чеків за товарами, які були оплачені клієнтом (покупцем) через інтернет-еквайринг. За допомогою сервісу формується посилання на рахунок, який клієнт може оплатити банківською карткою через QR-код або, перейшовши за посиланням, яке можна відправити клієнту на електронну адресу або у SMS-повідомленні. Клієнт може оплатити рахунок безпосередньо під час формування чека, або згодом, але до закінчення терміну дії рахунку, що визначається у налаштуваннях.

Для того, щоб активувати еквайринг від monobank, радимо скористатись нашою зручною інструкцією: QR-каса plata by mono (раніше monopay) (еквайринг від monobank) в Cashalot.

Також ви можете за допомогою інструкції швидко та просто налаштувати інтернет-еквайринг від LiqPay:  Платіжний сервіс LiqPay в Cashalot.

У ПРРО Cashalot також доступна функція, яка дає змогу приймати платежі від своїх клієнтів використовуючи сервіс WayForPay. До сплати, з боку клієнтів, приймаються платіжні карти будь-яких банків, а скористатись цією функцією можуть користувачі, які зареєструвалися в бізнес-кабінеті за вебадресою wayforpay.com і, які отримали там публічний та приватний ключ.

Для того, щоб налаштувати можливість приймати платежі від своїх клієнтів за допомогою платіжного сервісу WayForPay, скористайтесь нашою інструкцією: Підключення та використання платіжного сервісу WayForPay.

Скільки коштує?

Кожен сервіс має свою еквайрингову комісію:

  • plata by mono (раніше monopay) пропонує 1.3% для гривневих карток і 2% з іноземних;
  • LiqPay має загальний тариф — 1,5%
  • WayForPay — 2% незалежно від платіжного методу.

Ми у Cashalot підʼєднали різні сервіси для еквайрингу саме для того, щоб у наших користувачів був вибір. Тож, ви можете обрати для себе оптимальне рішення, ознайомившись більш детально із тарифами сервісів на їхніх офіційних сайтах.

Cashalot завжди дбає про ваше комфортне ведення розрахунків та розширює способи приймання оплат від ваших покупців. А якщо у вас виникають запитання чи пропозиції, ви завжди можете звернутись до нас за телефонами:

+380 67 201 06 46
+380 44 201 06 46

Cashalot — БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМНА КАСА!

Інші новини

02.08.2022
Корисний функціонал Cashalot 2022: мобільний застосунок
На початку 2022 року у родині Cashalot відбулося поповнення — світ побачив мобільний застосунок Cashalot. Він призначений для здійснення касових операцій та реєстрації чеків у ДПС...
Детальніше
07.03.2024
Скасування реєстрації РРО у разі переходу на ПРРО
Чи необхідно скасовувати реєстрацію РРО, у разі коли СГ планує перейти на використання ПРРО?
Детальніше
20.12.2021
Облік товарних запасів у ПРРО Cashalot — це легко!
З 01.01.22 суб'єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій або безготівковій формі при продажу товарів чи наданні послуг у сфері торгівлі, громадського х...
Детальніше
05.07.2022
Інтеграція Cashalot із plata by mono — нові можливості для ПРРО
Ми в Cashalot продовжуємо працювати і допомагати українському бізнесу. Так, відтепер у програмному РРО Cashalot доступна інтеграція із Monobank.
Детальніше
Cashälot
в ефірі