При переході в онлайн у ЗЕТ-звіті не відображається сума розрахункових операцій

01.02.2024
298

При проведенні операції закриття зміни на програмному реєстраторі розрахункових операцій (далі – ПРРО) касиру, з метою перевірки достовірності даних, перед відправкою на реєстрацію надається для перегляду фіскальний звітний чек (далі – ЗЕТ-звіт) (рис. 1). 



Рис. 1 

Якщо в ЗЕТ-звіті не відображається сума розрахункових операцій, проведених в режимі офлайн, то суб’єкту господарювання необхідно відмінити операцію та переконатись у тому, що дані передані на фіскальний сервер (ПРРО перейшов у режим онлайн) та наявні вказані фіскальні чеки в «Журналі операцій» ПРРО. 

За необхідності потрібно зачекати декілька хвилин та повторити операцію закриття зміни повторно.  

Водночас, користувачам заборонено здійснювати експлуатацію програмного забезпечення одночасно на кількох пристроях під час роботи у режимі офлайн. 

Про це повідомило Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП. 
 

 

Інші новини

26.12.2023
Як працюватиме технічна підтримка Cashalot на свята?
Плануєте працювати у період новорічних свят? Тоді рекомендуємо ознайомитись завчасно із графіком роботи технічної підтримки програмної каси Cashalot у святкові та передсвяткові дні...
Детальніше
15.03.2024
Кого перевірять в першу чергу щодо застосування РРО?
Д. Гетманцев назвав деякі критерії потенційно ризикових платників, до кого в першу чергу прийдуть перевіряючі щодо виконання Закону про РРО.
Детальніше
29.11.2023
Модуль «Склад»: що нового і корисного зʼявилось для користувачів?
«Склад» — модуль у програмному РРО Cashalot, який створений для зручного обліку товарних запасів. За короткий час свого функціювання він вже встиг стати незамінним помічником для б...
Детальніше
24.05.2023
Обставини непереборної сили: як підтвердити знищення товарів?
Дію обставин непереборної сили засвідчує Торгово-промислова палата України.
Детальніше
19.08.2022
Під час відкриття зміни на ПРРО надходить повідомлення про відсутність ГО: що робити?
Які дії СГ, у разі, якщо на зареєстрований ПРРО, під час відкриття зміни, надходить повідомлення «Відсутні господарські одиниці»?
Детальніше
Cashälot
в ефірі