При переході в онлайн у ЗЕТ-звіті не відображається сума розрахункових операцій

01.02.2024
165

При проведенні операції закриття зміни на програмному реєстраторі розрахункових операцій (далі – ПРРО) касиру, з метою перевірки достовірності даних, перед відправкою на реєстрацію надається для перегляду фіскальний звітний чек (далі – ЗЕТ-звіт) (рис. 1). 



Рис. 1 

Якщо в ЗЕТ-звіті не відображається сума розрахункових операцій, проведених в режимі офлайн, то суб’єкту господарювання необхідно відмінити операцію та переконатись у тому, що дані передані на фіскальний сервер (ПРРО перейшов у режим онлайн) та наявні вказані фіскальні чеки в «Журналі операцій» ПРРО. 

За необхідності потрібно зачекати декілька хвилин та повторити операцію закриття зміни повторно.  

Водночас, користувачам заборонено здійснювати експлуатацію програмного забезпечення одночасно на кількох пристроях під час роботи у режимі офлайн. 

Про це повідомило Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП. 
 

 

Інші новини

19.10.2022
Щодо змін до Держреєстру РРО
Чи може бути причиною нарахування штрафів наявність певних застережень чи приміток в Держреєстрі РРО при використанні таких РРО?
Детальніше
29.01.2024
Функції старшого касира у разі застосування ПРРО
На даний час при використанні ПРРО дозволяється здійснювати вхід та працювати тільки тим касирам, яких СГ зазначив у Повідомленні про надання інформації щодо кваліфікованого сертиф...
Детальніше
27.02.2024
Скасування помилково проведеної суми розрахунку через РРО/ПРРО
Чи є можливість у СГ на наступний робочий день скасувати помилково проведену через РРО/ПРРО суму розрахунку, якщо було створено Зет-звіт?
Детальніше
29.07.2022
Фіскальний чек від кур’єра: чи необхідно видати чек у разі продажу товару з доставкою?
СГ, які здійснюють реалізацію товарів та послуг за готівковий розрахунок, зобов’язані застосовувати РРО чи ПРРО, а в окремих випадках КОРО та розрахункові книжки.
Детальніше
08.02.2023
Хто в 2023 році повинен мати pos-термінали та яка відповідальність?
У 2023 році pos-термінали зобов’язані встановити усі торговці, які провадять господарську діяльність у населених пунктах з чисельністю населення понад 25 тис. осіб незалежно від пл...
Детальніше
Cashälot
в ефірі