Інтеграція ПРРО Cashalot та POS-терміналу AXIUM DX8000 від компанії Ingenico

08.10.2024
290

Програмна каса Cashalot від Linkos Group постійно дбає про вашу зручну роботу на будь-якому пристрої, який ви оберете: комп’ютер, планшет, смартфон чи POS-термінал. Лінійка наших інтеграцій постійно розширюється для вашого максимального комфорту. Цього разу представляємо вашій увазі пристрій AXIUM DX8000 від компанії Ingenico, на якому програма Cashalot чудово працює!

Кому підійде AXIUM DX8000?

Модель розроблена для універсального використання в роздрібній торгівлі та готельно-ресторанному бізнесі. Пристрій гарантує першокласну роботу для підприємців, які прагнуть прискорити торговельні операції та забезпечити безкомпромісну безпеку у своєму магазині, готелі чи ресторані. Рішення дозволяє користувачам безперешкодно приймати всі види платежів.

Чому варто обрати рішення AXIUM DX8000 в інтеграції із ПРРО Cashalot?

По-перше, компанія Ingenico є світовим лідером у сфері прийому платежів і послуг. По-друге, пристрій AXIUM DX8000 є інтелектуальним платіжним та комерційним рішенням для ефективної роботи. Цей POS-термінал відкриває нові можливості для бізнесу, адже поєднується із найсучаснішими програмами , гарантує безпеку найвищого рівня завдяки Android 10 та відповідності стандарту PCI PTS V6, а також підтримується платформою AXIUM для розкриття повного потенціалу цифрової комерції. Приймаються всі способи оплати: EMV Chip & PIN, безконтактні, магнітні або цифрові гаманці та оплата на основі QR-коду.

Встановивши мобільний застосунок Cashalot на AXIUM DX8000, ви відчуєте всі переваги роботи із ПРРО, а саме: швидке проведення розрахункових операцій і реєстрації фіскальних чеків.

Отримати термінал 3-в-1 Ingenico AXIUM DX8000 ви можете в провідних банках України, серед яких Ощадбанк, àбанк, ПУМБ, банк Південний, банк Восток, Райффайзен Банк,  UKRSIBBANK. Вартість оренди і умови еквайрингу дізнавайтесь у представників відповідного банку.

Замовити ліцензію для роботи з ПРРО Cashalot можете на сайті cashalot.ua, або за номерами телефонів: +38 044 344 07 44 і +38 067 344 07 44.

Отже, основні переваги Ingenico AXIUM DX8000:

  • високий рівень продуктивності з акумулятором із тривалим терміном служби, екраном до 6'', фронтальною та тильною камерами;
  • підвищена потужність завдяки найкращому у своєму класі процесору та об'єму пам'яті;
  • нові можливості для бізнесу з найсучаснішими програмами для Android, наприклад, із ПРРО Cashalot;
  • безпека найвищого рівня завдяки відповідності стандарту PCI PTS V6;
  • підтримується платформою AXIUM для розкриття повного потенціалу цифрової комерції.

До того ж працюючи на базі Android 10, AXIUM DX8000 пропонує найкращий у своєму класі цифровий досвід у магазині, оптимізуючи при цьому продуктивність і безпеку вашого бізнесу.

Технічні характеристики:

  • Збільшена пам'ять (до 3 ГБ оперативної пам'яті 32 ГБ флеш-пам'яті)
  • Високошвидкісний процесор (ARM Quad-core cortex A53)
  • Великий, до 6'' сенсорний екран та ергономічний інтерфейс
  • Оплата будь-де та будь-коли (4G, 3G, GPRS, Bluetooth та Wi-Fi)
  • Потужні камери: фронтальна (до 2 Мп) і задня камера (до 8 Мп)
  • Довговічний акумулятор для тривалого робочого дня (до 3350mAh, 24.12Wh)
  • Швидкий вбудований принтер
  • Приймаються всі способи оплати (EMV Chip & PIN, безконтактні, магнітні або цифрові гаманції та оплата на основі QR-коду)
  • Підтримується набором сервісів Ingenico (рішення для управління автопарком та безпеки, апаратні послуги, професійні послуги).

Отже, ПРРО Cashalot продовжує розширювати лінію інтеграцій і прагне робити український бізнес із кожним роком все ефективнішим. Співпраця Cashalot та Ingenico поєднує у собі передові технології. Хочемо, щоб ви якнайшвидше спробували новинку і поділилися своїми враженнями від AXIUM DX8000! Впевнені, що це рішення стане надійним інструментом на шляху до вашого успіху.

Маєте додаткові запитання? Звертайтесь до служби технічної підтримки програмної каси Cashalot або до наших партнерів із продажу у вашому регіоні.

Телефони технічної підтримки:

+380 67 201 06 46
+380 44 201 06 46

Знайти партнера у вашому регіоні можна тут.

Інші новини

30.04.2024
Якщо на одній ГО продаж товарів, зокрема, через інтернет-магазин
Як запрограмувати ПРРО, якщо на одній господарській одиниці здійснюється і продаж товарів (надання послуг), і торгівля через інтернет-магазин (сайт)?
Детальніше
22.02.2024
Кваліфіковані електронні підписи для ПРРО Cashalot: детальний огляд
Робота з ПРРО передбачає наявність електронного підпису у кожного касира. Електронний підпис потрібен для відкриття та закриття зміни, а також для реєстрації чеків у ДПС.
Детальніше
14.06.2023
Чи є обмеження у СГ самостійно створювати ПРРО та використовувати його у своїй діяльності?
Законом № 265 не встановлено обмежень щодо виробників ПРРО. Суб’єкт господарювання може розробити власний ПРРО для власних чи комерційних потреб, однак функціонал такого ПРРО повин...
Детальніше
13.10.2022
Створення звіту про реалізовані товари в Cashаlot
В ПРРО Cashӓlot можна створювати звіт про реалізовані товари. Для чого він потрібен та як його сформувати - розкажемо у статті.
Детальніше
10.05.2024
Якщо на одній ГО два ПРРО: чи можна їх використовувати одночасно одним касиром?
Чи може СГ зареєструвати та використовувати на одній ГО два ПРРО та себе вказати як касир?
Детальніше
Cashälot
в ефірі