Інтеграція Cashalot із мобільною касою від POS Vector “Afina” 3-в-1

20.08.2024
302

Сучасний світ потребує сучасних рішень. Саме тому ПРРО Cashalot постійно вдосконалюється і стає ще більш мультифункціональним. Команда Cashalot презентує нову інтеграцію з мобільною касою “Afina” 3-в-1. Цей POS-термінал на Android 13 із вбудованим принтером чеків і сканером штрих-кодів працює на акумуляторі до 12 годин, тож стане надійним помічником у наших сучасних реаліях.

Кому підійде дане рішення?

Якщо ви прагнете зробити свій бізнес більш мобільним, маєте власну торгову точку, ресторан або ж займаєтеся виносною торгівлею, інтеграція Cashalot із мобільною касою “Afina” 3-в-1 — саме для вас!

Переваги використання

Розумна каса “Afina” 3-в-1 із встановленою програмною касою Cashalot ідеально підходить для виносної торгівлі, кіосків, невеликих магазинів чи кафе. Мобільний термінал стане корисним рішенням для офіціантів в ресторанах й інших закладах з кухнею. Тепер ви можете скористатись повноцінним автономним касовим місцем для власної торгової точки чи кав’ярні. Інтеграція Cashalot із мобільною касою “Afina” 3-в-1 — можливість надати малому бізнесу рішення, яке допоможе розвивати власну справу і зробити її автономною.

Як це працює?

Усе дуже просто! Ви можете використовувати POS-термінал як основну касу або ж як резервний варіант на випадок відключення електроенергії. Для здійснення продажів за допомогою цього POS-терміналу на нього необхідно встановити програмну касу Cashalot і банківський застосунок для приймання платежів – А24Pay від Абанку.

Після завантаження мобільного застосунку Cashalot з Google Play на пристрій “Afina” 3-в-1 — вам буде доступний весь функціонал робочого місця касира з повноцінним офлайн-режимом: реєстрація та робота з чеками, сканування штрихкодів вбудованою камерою, контроль залишків товарів, синхронізація з особистим кабінетом, автоматичне закриття зміни тощо. 

POS-термінал “Afina” оснащений 8-ядерним процесором (1.6 ГГц). Він також має вбудований сканер штрихкодів і принтер чеків для рулону 58х40 мм зі швидкістю друку 75мм/с. Чеки друкуються українською мовою.

Технічні характеристики

  • Вбудований принтер чеків 58 мм
  • Android 13 — працює з хмарними програмами обліку
  • Діагональ екрана — 5 дюймів
  • Роздільна здатність екрана — 720×1440
  • Мережі — Bluetooth, Wi-Fi, 3G
  • Інтерфейси — Bluetooth, Wi-Fi, 2.4G, 2G, 3G, 4G
  • Оперативна пам'ять — 3 Гб
  • Внутрішній накопичувач — 32 Гб
  • Процесор — 4X ARM Cortex-A53 2351 МГц, 4X ARM Cortex-A53 1701 МГц
  • Операційна система — Android 13
  • Особливості — термопринтер 58мм
  • Чекова стрічка 58мм×40мм
  • Бездротовий зв'язок GSM+WCDMA+TDD_LTE+FDD_LTE
  • Літій-іонний полімерний акумулятор 8,4 В, 2500 мАг
  • Заряджання: змінний струм 100-240 В, вихід 5В, 2А
  • Габарити: 21 х 9.1 х 7.8 см
  • Вага — 580 г

Тож із Cashalot ви можете вибирати найзручніший девайс для вашого бізнесу! Якщо ви шукаєте зручний термінал для торгівлі з ПРРО — зверніть увагу на розумну касу “Afina” із встановленим ПРРО Cashalot. У разі виникнення будь-яких питань щодо налаштування або роботи програмної каси Cashalot, ви можете зв’язатися з нашою службою технічної підтримки або звернутися до наших партнерів у вашому регіоні.

Телефони технічної підтримки:

+380 67 201 06 46
+380 44 201 06 46

Обрати партнера у вашому регіоні можна тут.

 

Інші новини

29.11.2023
Модуль «Склад»: що нового і корисного зʼявилось для користувачів?
«Склад» — модуль у програмному РРО Cashalot, який створений для зручного обліку товарних запасів. За короткий час свого функціювання він вже встиг стати незамінним помічником для б...
Детальніше
21.03.2023
Нова інтеграція Cashalot із системою Універсал 7
Cashalot продовжує активно розвиватися задля максимального комфорту наших користувачів. Так, вже зараз ми додали інтеграцію з системою «Універсал7».
Детальніше
06.04.2023
СГ має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення: скільки РРО/ПРРО потрібно?
Чи необхідно застосовувати РРО та/або ПРРО на кожен об’єкт господарювання, якщо суб’єкт господарювання має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення?
Детальніше
08.07.2022
Аналітика по реалізованим товарам
Продовжуємо ділитися своїми порадами щодо легкої роботи з ПРРО Cashalot. Цей матеріал присвячуємо розділу, який допоможе проаналізувати реалізацію товарів по групам у розрізі сум т...
Детальніше
21.10.2022
Досвід використання ПРРО Cashalot
За цей час у Cashalot відбулось чимало трансформацій, які зробили роботу з касою значно приємнішою і легшою. Водночас, випробувати ПРРО в дії вдалося багатьом напрямкам бізнесу.
Детальніше
Cashälot
в ефірі